Stiri despre uruguay

  177 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO Cum se descurcă Uruguay sub conducerea celui mai sărac preşedinte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Cum se descurcă Uruguay sub conducerea celui mai sărac preşedinte

  Unii lideri ai lumii trăiesc în palate. Alţii se bucură de discreţia unui majordom, de o flotă întreagă de iahturi sau de crame pline de vinuri rare. Preşedintele Uruguayului, însă, José Mujica, fost luptător de gherilă, este o excepţie. El locuieşte într-o casă şubredă la periferia capitalei Montevideo, fără niciun servitor, iar ca pază are doi ofiţeri într-o maşină parcată pe un drum neasfaltat.

 • Cel mai
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cel mai "sărac" preşedinte din lume

  În mod normal, preşedintele unui stat se bucură de o serie de avantaje materiale care îl distanţează de electoratul său. BBC scrie despre Jose Mujica, preşedintele care "donează cea mai mare parte din salariul său" şi locuieşte la o fermă.

 • Messi sau Cavani? Superderby în America de Sud
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Messi sau Cavani? Superderby în America de Sud

  De când starul Barcelonei a fost numit căpitan al „pumelor”, Argentina merge tot mai bine. Urmează confruntarea cu un alt colos al Americii de Sud, Uruguayu (sâmbătă, ora 03.00, DigiSport3).

 • La Londra începe „Mondialul“ cu medalii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La Londra începe „Mondialul“ cu medalii

  Turneul de fotbal masculin debutează mâine şi se anunţă a fi o luptă pentru supremaţie între Spania şi Brazilia. Probabil, va fi o „repetiţie“ pentru CM 2014.

 • Careu pentru aur
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Careu pentru aur

  Spania, Brazilia, Marea Britanie şi Uruguay se bat pentru primul loc la turneul de fotbal de la Jocurile Olimpice de la Londra. Competiţia începe la 26 iulie, cu o zi înainte de festivitatea de deschidere.

 • „Stejarii“ au cap de grămadă din Georgia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Stejarii“ au cap de grămadă din Georgia

  Victorioasă cu Uruguay (29-9) şi Argentina Jaguars (23-21), naţionala de rugby va disputa duminică, de la ora 20.00, finala IRB Nations Cup, cu Italia, iar în linia întâi va apărea georgianul Otar Turaşvili  .

 • Mutu „a comis-o“ şi la Cesena
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mutu „a comis-o“ şi la Cesena

  Convocarea la echipa naţională a României pentru amicalul cu Uruguay de miercurea trecută i-a adus numai probleme lui Mutu.

 • România, egala campioanei Americii de Sud: 1-1 cu Uruguay la București!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România, egala campioanei Americii de Sud: 1-1 cu Uruguay la București!

  Echipa de fotbal a României a susținut în această seară, la București, cel mai tare meci amical din ultimii ani. Ea a terminat la egalitate, 1-1, cu selecţionata Uruguay-ului, campioana Americii de Sud şi semifinalistă a ultimei ediţii a Campionatului Mondial. Oaspeții au deschis scorul la primul atac, în minutul 2, când Cavani a șutat plasat, iar Bogdan Stancu a egalat în minutul 50, cu o lovitură cu capul. 

 • Victor Piţurcă: ”În repriza secundă am jucat extraordinar!”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Victor Piţurcă: ”În repriza secundă am jucat extraordinar!”

  Selecționerul Victor Piţurcă a avut motive să fie mulţumit de rezultatul de egalitate, 1-1, obținut în fața Uruguayului, campioana Americii de Sud. El a recunoscut că oaspeții au fost periculoși până la pauză, însă a remarcat jocul din a doua repriză a tricolorilor. 

 • Mutu aleargă după record
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mutu aleargă după record

  Ajuns veteran la naţională, fotbalistul Cesenei poate intra astăzi în istorie dacă reuşeşte un gol în poarta Uruguayului.

 • Dezinteres naţional
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dezinteres naţional

  FRF a pus vineri în vânzare biletele pentru amicalul România – Uruguay, programat la 29 februarie, dar interesul publicului e minim, doar 500 de tichete fiind vândute până aseară.

 • Luis Suarez, „canibal rasist“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Luis Suarez, „canibal rasist“

  După ce şi-a muşcat de ureche un adversar, atacantul uruguayan al lui Liverpool a fost suspendat ieri opt etape pentru remarci rasiste.

 • Primul fotbalist negru din Europa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primul fotbalist negru din Europa

  Uruguayanul José Leandro Andrade a devenit în anii ’20 ai secolului XX idolul „Bătrânului Continent“. La Olimpiada de la Paris, din 1924, Andrade a uimit cu jocul său şi a făcut una cu pământul un munte de prejudecăţi. Pagini realizate de redacţia Historia

 • Uruguay, regina Americii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Uruguay, regina Americii

  „Celeştii“ au pus mâna pentru a 15-a oară pe trofeu, după ce au trecut în finală de Paraguay. 16 ani a aşteptat Uruguay pentru a triumfa iar în cea mai tare competiţie din America de Sud.

 • Paraguay - Uruguay, finala Copei America!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Paraguay - Uruguay, finala Copei America!

  Echipa naţională a Paraguayului s-a calificat, în această dimineaţă, în finala Copei America după ce a trecut de Venezuela în urma executării loviturilor de departajare.

 • Suarez duce Uruguay în finala Copei America!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Suarez duce Uruguay în finala Copei America!

  Echipa naţională a Uruguayului este prima finalistă a ediţiei 2011 a Copei America, după ce a eliminat în semifinale naţionala statului Peru.

 • Uruguay a ucis Argentina la penalty-uri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Uruguay a ucis Argentina la penalty-uri

  Echipa naţională a Argentinei, ţara-gazdă a Copei America, a fost eliminată, azi-noapte, în sferturile de finală de către Uruguay, o altă favorită la caştigarea trofeului.

 • Uruguay - Argentina, în sferturile Copei America!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Uruguay - Argentina, în sferturile Copei America!

  Echipa naţională a Uruguayului s-a calificat în sferturile de finală ale Copei America, după ce a învins cu 1-0 naţionala Mexicului, azi-noapte, prin golul fostului jucătorul al CFR-ului, Alvaro Pereira.

 • Uruguay va participa la Copa America fără Fucile, dar cu Forlan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Uruguay va participa la Copa America fără Fucile, dar cu Forlan

  Selecționata Uruguay-ului a anunțat lotul de jucători cu care va participa la Copa America. Clasată oe locul 4 la ultima ediție a Campionatului Mondială, ea va fi lipsită de serviciile lui Jorge Fucile, care nu a putut fi recuperat după o mai veche accidentare.

Modifică Setările