Stiri despre uniunea ziaristilor profesionisti din romania

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Dura lex sed lex
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dura lex sed lex

  Simple rânduri de semnalare a unor nereguli bine documentate mai pot fi de interes general doar pentru cei care sunt sensibili la respectarea adevărului, aşa cum este acesta, incomod pentru unii.

 • George Canache, visătorul cu ochii pe cosmonauţii lumii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  George Canache, visătorul cu ochii pe cosmonauţii lumii

  Subcomitetul pentru Protecţia Planetei, din cadrul Consiliului Consultativ al NASA, se va reuni la Washington D.C., între 8 şi 10 iunie 2015, cu scopul de a solicita, de la comunitatea ştiinţifică şi alte persoane interesate de domeniu, date relevante pentru planificarea programelor viitoare. Pe ordinea de zi vor fi şi informaţii de ultimă oră, privind viitoarele misiuni ale NASA, pe planeta Marte.

 • Premiile Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Premiile Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România

  În viaţa reală, acolo unde compatrioţii noştri spun lucrurilor pe nume şi nu se împiedică în mofturile celor arestaţi pe bandă rulantă, ierarhiile informale sunt conturate pe bază de respect, faţă de valori uitate pe micile ecrane, precum bunul simţ, ataşamentul faţă de cei ce cred în forţa naţiunii române, preţuirea pentru conaţionalii ce duc o bătălie surdă, dură, necesară, pentru o Românie care să ţină fruntea sus, nu în colbul vremii.

 • Drapelul care nu flutură, încă, în Transilvania - pământ românesc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Drapelul care nu flutură, încă, în Transilvania - pământ românesc

  Cotidianul "Cuvântul liber", Uniunea Ziariştilor Profesionişti din România, Despărţământul Judeţean Mureş al Astrei, Revista "Vatra Veche" au organizat, în zilele de 27 şi 28 decembrie 2013, ediţia a IV-a a colocviului "Cuvântul liber", derulat sub genericul "Punţi de lumină." O viziune inedită asupra unei lumi care este una a complementarităţilor necesare, multinaţionale, nicidecum a unor foste cetăţi imperiale, apărate de săbii medievale...

 • Vitalie Răileanu are încredere în preşedintele Nicolae Timofti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vitalie Răileanu are încredere în preşedintele Nicolae Timofti

  Numai la Clubul Presei, din Washington D.C. am mai trăit aceeaşi încântare, faţă de calitatea oratorului menit a răspunde la întrebările fireşti ale unor jurnalişti, nu oricum, ci cu o atentă cântărire a fiecărei afirmaţii, vizând adevărul, dar evitând interpretări neconforme cu o personalitate comparabilă cu o fântână arteziană, de idei şi argumente, ce ţin de susurul izvorului unei vieţi destinată bucuriei de a trăi liber, peste Prut.

 • Ce minune aşteaptă conaţionalii, din stânga Prutului, de la Patriarhul României?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce minune aşteaptă conaţionalii, din stânga Prutului, de la Patriarhul României?

  Mă aflu, de 50 de ore, în România Răsăriteană = Republica Moldova, entitate geopolitică reală, în octombrie 2013. Nu reprezint un partid. Nicio structură stipendiată de orgolii ridicole exprimate la Bucureşti sau Chişinău. Ci sunt doar unul dintre românii care văd altfel viitorul comun, al celor două state româneşti. Proba fiind dialogul inedit cu...

Modifică Setările