Stiri despre uniune vamala

  11 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum va arăta relaţia dintre Marea Britanie şi
UE după Brexit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum va arăta relaţia dintre Marea Britanie şi UE după Brexit

  Prim-ministrul britanic Theresa May a conturat marţi viitoarea relaţie pe care Marea Britanie speră să o negocieze cu Uniunea Europeană: o ieşire clară din piaţa unică, dar un acord aprofundat de liber schimb, scrie AFP.

 • Rusia îşi consolidează relaţiile comerciale cu Vietnamul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rusia îşi consolidează relaţiile comerciale cu Vietnamul

  Preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, a anunţat marţi crearea unei zone de liber schimb între Uniunea vamală, condusă de Moscova, şi Vietnamul. Liderul de la Kremlin a subliniat că aceast nou acord este o dovadă a relaţiilor „foarte bune” pe care le are cu autorităţile de la Hanoi, informează Reuters.

 • Moldoveni, bucuraţi-vă, Rogozin
a glumit!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moldoveni, bucuraţi-vă, Rogozin a glumit!

  Incredibil, Rogozin a glumit. De această părere este dl Valeriu Lazăr, Viceprim-ministrul, Ministrul Economiei al R. Moldova. Este adevărat, oficialul rus a făcut mai multe declaraţii scandaloase în timpul recentei sale escale la Chişinău şi la Tiraspol, calificate de mai mulţi reprezentanţi ai opiniei publice ca fiind jignitoare, aberante şi şantajiste.

 • Uniunea Europeană vs. Uniunea Eurasiatică - Interviu FP România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Uniunea Europeană vs. Uniunea Eurasiatică - Interviu FP România

  Celebra ”Odă a Bucuriei” a  marcat la 1 iulie, la Zagreb, în prezenţa a importanţi oficiali europeni, intrarea Croaţiei în Uniunea Europeană. După cea de-a 7-a extindere de la crearea comunităţii în urmă cu 60 de ani, UE are acum 28 de state membre. Despre noi perspective de extindere şi posibila rivalitate ce se profilează cu Uniunea Eurasiatică vorbim în interviul de mai jos cu expertul Stratfor Eugene Chausovsky.

 • Cristian Ghinea: Ce este, cu ce se mănâncă şi ce mahmureală produce Uniunea Euroasiatică?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cristian Ghinea: Ce este, cu ce se mănâncă şi ce mahmureală produce Uniunea Euroasiatică?

  ● Întrebat de un ziarist ce părere are despre dorinţa unor forţe politice moldoveneşti ca ţara să adere la Uniunea Euroasiatică, preşedintele Nicolae Timofti a răspuns ironic că „Eu după cîte ştiu, nu există o asemenea uniune.“ Are dreptate, dar acest argument nu va mai funcţiona mult timp. Uniunea Euroasiatică capătă rapid formă, sub ochii noştri.

 • Rusia ar putea ceda Transnistria Ucrainei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rusia ar putea ceda Transnistria Ucrainei

  Ucraina şi Federaţia Rusă examinează posibilitatea înfiinţării unui spaţiu economic liber în zona regiunii Odesa şi a Transnistriei - scrie presa ucraineană. O discuţie pe această temă a avut loc între şefii diplomaţiei de la Kiev şi Moscova.

Modifică Setările