Stiri despre unirea romaniei cu moldova

  3 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Nu-l mai înjuraţi pe James Pettit, el e plătit să apere interesele SUA. Şi o face bine!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nu-l mai înjuraţi pe James Pettit, el e plătit să apere interesele SUA. Şi o face bine!

  Un val de isterie a cuprins Moldova şi o parte a clasei politice româneşti după declaraţiile ambasadorului SUA la Chişinău James Pettit. Dacă în ceea ce-i priveşte pe unioniştii de peste Prut, frustrarea poate fi înţeleasă, în contextul luptei lor pentru păstrarea românismului în ţara vecină, reacţiile de la Bucureşti sunt doar poziţionări electorale, care nu fac deloc bine României.

 • Departamentul de Stat nu îşi mai controlează ambasadorii trimişi la mioritici?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Departamentul de Stat nu îşi mai controlează ambasadorii trimişi la mioritici?

  Ca unul care am poposit la Departamentul de Stat al SUA, inclusiv în sala cu harta vizând intenţiile, pe diferite continente, ale superputerii lumii, pe un deceniu, îmi aduc aminte, cu plăcere, de interlocutorii tineri, extrem de bine pregătiţi, temeinic documentaţi, cu răspunsuri pertinente, la întrebările unor militari şi experţi civili veniţi din state europene centrale şi răsăritene.

 • Este Republica Moldova o temă de campanie cu miză?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Este Republica Moldova o temă de campanie cu miză?

  Nu abundenţa de mesaje venite dinspre politicienii români cu ocazia zilei naţionale a Republicii Moldova (Ziua Independenţei, 27 august) m-a făcut să mă întreb dacă Moldova e o temă de campanie pentru alegerile prezidenţiale autohtone, ci efortul susţinut de comunicare al unor politicieni români cu privire la teme ce ţin şi de ţara vecină.