Stiri despre un etaj mai jos

  16 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Conflict între
Radu Muntean şi organizatorii Premiilor Gopo
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Conflict între Radu Muntean şi organizatorii Premiilor Gopo

  Regizorul Radu Muntean şi producătorul Dragoş Vîlcu spun că înscrierea filmului "Un etaj mai jos" în competiţia pentru premiile Gopo 2016 a fost făcută în mod "abuziv" de către organizatorii evenimentului, precizând că nu doresc să se asocieze cu această gală transformată într-un eveniment monden. În replică, organizatorii Galei precizează că doar s-a respectat regulamentul, care stipula posibilitatea neînscrierii filmului în competiţie.

 • Micul infern
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Micul infern

  PSIHOLOGIE Un fel de Haneke altoit cu (un anume) Kieslowski practică regizorul român Radu Muntean în cel mai recent film al său, „Un etaj mai jos“, care-l distribuie pe excelentul Teodor Corban în al doilea rol principal de anul acesta, după cel din „Aferim!“.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  "Un etaj mai jos" ajunge la Adevărul Live

  Lungmetrajul "Un etaj mai jos" va avea premiera în România pe 18 septembrie, după ce a fost perzentat iniţial la Cannes, în secţiunea Un Certain Regard, pentru ca mai apoi să fie proiectat la Toronto, unde a fost primit foarte bine atât de public cât şi de critici. În studioul Adevărul Live, de la ora 15.00, vine un trio formidabil, format din regizorul Radu Muntean şi scenariştii Alex Baciu şi Răzvan Rădulescu.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  "Un etaj mai jos" şi "Aferim! ", proiectate la London Film Festival

  Lungmetrajele "Un etaj mai jos", de Radu Muntean şi "Aferim!", de Radu Jude, premiat cu Ursul de Argint pentru cea mai bună regie la Berlinale, vor fi proiectate la London Film Festival, care se desfăşoară în perioada 7 - 18 octombrie.

 • INTERVIU Radu Muntean, regizor: „Mă
simt 
ca la mall aici, la Cannes“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU Radu Muntean, regizor: „Mă simt ca la mall aici, la Cannes“

  La Cannes, Festivalul de Film care a început pe 13 mai şi se termină duminică, 24 mai, Radu Muntean, în vârstă de 44 de ani, a venit cu toată familia. Câinele l-a lăsat acasă. A venit la festival cu maşina, conducând de la Milano până la Cannes. Ne-am întâlnit pentru interviu în hotelul Majestic de pe Croazetă.

 • Un etaj mai jos. Direct în Iad
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un etaj mai jos. Direct în Iad

  E un titlul întru totul potrivit Cannes-ului de anul acesta, care ne duce prin scenariul câtorva pelicule, direct în Iad sau cu o oprire în Purgatoriu, mai în toate fiind măcar o moarte, de care uneori te bucuri, căci pare o pdeapsă cerească binemeritată.

 • Cannes 2015: România debutează cu „Un etaj mai jos“ al lui Radu Muntean
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cannes 2015: România debutează cu „Un etaj mai jos“ al lui Radu Muntean

  Anul acesta la Cannes totul stă sub semnul cifrelor. A 68-a ediţie aminteşte de fierbintele, chiar explozivul mai 68. Ba este şi o prezenţă în program a unei figuri cult a acelor vremuri: François Truffaut, într-un documentar despre Hitchcock cu mărturii şi ale altor colegi de breaslă, binecunoscuţi.

Modifică Setările