Stiri despre ulim

  12 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • S-au născut pe alte continente, dar au ales să înveţe în Moldova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  S-au născut pe alte continente, dar au ales să înveţe în Moldova

  În ultimii ani se atestă un interes sporit al străinilor de a studia în universităţile din Republica Moldova. Mohmad Gadban, Feras Draz şi Hong Seo Yeon sunt trei tineri care îşi fac studiile în Chişinău. De Ziua Internaţională a Studentului, marcată pe 17 noiembrie, ei ne-au povestit cum e să fii student în Republica Moldova, o ţară în care se simt ca acasă.

 • Afacerile politicienilor merg ca pe roate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Afacerile politicienilor merg ca pe roate

  Companiile controlate de liderii de partide din Republica Moldova au raportat profituri pentru anul trecut, indiferent de domeniul de activitate – servicii, imobiliare, producere de utilaje sau extragere de piatră. Cel mai bine o duc însă cei de la putere

 • ULIM a admis la studii tineri care au picat BAC-ul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ULIM a admis la studii tineri care au picat BAC-ul

  La Universitatea Liberă Internaţională din Moldova viitorii studenţi sunt acceptaţi şi cu BAC-ul picat. Aşa arată un reportaj cu camera ascunsă realizat de PublikaTV în ultima zi de admitere.

 • Universităţile au decis: Fără examene la admitere în acest an
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Universităţile au decis: Fără examene la admitere în acest an

  Concursul de dosare pentru înscrierea la facultate rămâne valabil și în acest an. Asta chiar dacă, acum o lună, Ministerul Educației a obligat fiecare universitate să-şi stabilească propriul mod de înmatriculare a tinerilor la studii.

 • O studentă la jurnalism, una din admiratoarele lui Grigore Cartianu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O studentă la jurnalism, una din admiratoarele lui Grigore Cartianu

  Cristina Bruma, studentă în anul I la Facultatea de Jurnalism, Universitatea Liberă Internaţională din Moldova, a venit la sediul redacţiei „Adevărul" să ia autograf de la Grigore Cartianu. Tânăra a cumpărat cartea „Teroriştii printre noi. Adevărul despre ucigaşii revoluţiei" de la cortul ziarului amplasat în centrul Capitalei şi a vrut personal să-l cunoască pe autor.

 • Chişinău: Cât e şpaga în sesiunea de iarnă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Chişinău: Cât e şpaga în sesiunea de iarnă

  Deghizați în studenți, reporterii „Adevărul" au aflat chiar de la „colegii" de universitate bursa mitei pentru a trece examenele la facultate. Experimentul a demonstrat că la Universitatea de Stat (USM) şi la Academia de Studii Economice (ASEM) o notă de trecere costă între 50 şi 300 de euro.

Modifică Setările