Stiri despre turistic

  65 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • FOTO Brand de Arad: cetatea care va deveni obiectiv turistic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Brand de Arad: cetatea care va deveni obiectiv turistic

  Cetatea Aradului este un brand al oraşului, iar introducerea ei în circuitul turistic va atrage vizitatorii ca un magnet. Cel puţin  aşa speră autorităţile locale care spun că Cetatea este şi asul din mânecă pentru căştigarea titlului de Capitală Culturală Europeană.

 • Danubius Park, un proiect mort în faşă, are şanse să fie resuscitat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Danubius Park, un proiect mort în faşă, are şanse să fie resuscitat

  Malul Dunării din apropiere de Călăraşi ar putea deveni o zona turistică importantă după finalizarea unui proiect care prevede construirea de hoteluri, restaurante, a unui port şi a replicii unui sat de la începutul secolului XX destinat cazării turiştilor.

 • FOTO-VIDEO Cel mai modern liceu din ţară va intra în circuitul turistic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO-VIDEO Cel mai modern liceu din ţară va intra în circuitul turistic

  Arădenii şi turiştii care au vizitat până la această oră Colegiul Naţional „Moise Nicoară” au rămas impresionaţi. Clase moderne, aparatură de ultimă generaţie, sală de cinematograf şi observator astronomic sunt doar câteva dintre atracţile Colegiului Naţional „Moise Nicoară”.

 • Maramureş, poartă către trecut
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Maramureş, poartă către trecut

  Aceasta este o povestire despre trei prieteni şi un ţinut de basm: Maramureş. Aventura lor începe în Borşa şi vă poartă prin Vişeu de Sus într-o călătorie înapoi în timp cu Mocăniţa, prin satele de pe Valea Izei, la bisericile de lemn patrimoniu UNESCO, prin satul unde însuşi prinţul Charles înnoptează, prin Sighetu Marmaţiei, Săpânţa, Baia Mare şi se încheie cu lacul zeiţei din Baia Sprie.

 • Proiectul „Vrancea turistică”, la final
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Proiectul „Vrancea turistică”, la final

  Proiectul în valoare de 600.000 de lei a avut ca obiectiv promovarea produselor cu potenţial turistic din zona montană a judeţului, destinaţie netradiţională pentru turism, caracterizată prin prezenta unor elemente valoare de ordin etnografic şi folcloric.

 • Aplicația PocketGuide pentru clienții Wizz Air
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aplicația PocketGuide pentru clienții Wizz Air

  Wizz Air a anunţat un nou parteneriat cu PocketGuide Inc, lansând o ofertă inovatoare pentru clienţii săi. Astfel, începând de azi, Wizz Air pune la dispoziţia pasagerilor săi aplicaţia PocketGuide, o aplicaţie audio de călătorie.

 • Staţiunile Neptun - Olimp, pregătite pentru sezonul estival 2012
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Staţiunile Neptun - Olimp, pregătite pentru sezonul estival 2012

  Aleea principală dintre staţiunile Neptun şi Olimp, în lungime de 2.525 metri, va fi reabilitată în întregime. Vor fi montat noi borduri şi vor fi reparate gurile de scurgere a apelor pluviale. Lucrarea a demarat anul trecut.

 • Turiştii revin cu greu într-un oraş fără hărţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Turiştii revin cu greu într-un oraş fără hărţi

  A fi turist în Timişoara e un lucru năbădăios pentru cei care mai degrabă ne-ar bătea obrazul decât să ne bată oraşul la picior. Reporterul Adevărul a reconstruit traseul extrem de confuz al unui turist care soseşte în Timişoara.

 • Constanţa: Începe programul turistic „Zile gratuite de vacanţă“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Începe programul turistic „Zile gratuite de vacanţă“

  Programul, iniţiat de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), se desfăşoară exclusiv prin agenţiile de turism membre, în perioada 15 iunie - 15 iulie şi 15 august - 15 septembrie. Este realizat în parteneriat cu hotelierii din România  şi include oferte speciale, menite să încurajeze turismul intern.

 • Constanţa: A început a doua ediţie a programului turistic „Hai la Băi“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: A început a doua ediţie a programului turistic „Hai la Băi“

  Turiştii români sunt aşteptaţi la băi, atât pentru recreere, cât  şi pentru tratamente balneare. Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism, lansează a doua ediţie a programului „Hai la băi!“.

 • Peste 100 de camere pentru cazare de pe litoral, scoase din circuitul turistic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Peste 100 de camere pentru cazare de pe litoral, scoase din circuitul turistic

  Direcția de Control, Verificare și Monitorizare Turistică din Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului şi reprezentanți ai Casei Naţionale de Pensii şi Alte Drepturi de Asigurări Sociale (CNPAS) au verificat, în acest weekend, mai multe unitățile hoteliere care asigură cazare pentru persoanele care beneficiază de bilete de tratament prin CNPAS.

 • Tulcea: S-a lansat noul ghid turistic al județului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tulcea: S-a lansat noul ghid turistic al județului

  Ghidul Turistic al Judeţului Tulcea se doreşte a fi un instrument practic de orientare a potenţialilor turişti în judeţul Tulcea şi a fost realizat de un grup de experţi din diferite domenii.

 • La Cheile Dobrogei, pe urmele lânii de aur
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La Cheile Dobrogei, pe urmele lânii de aur

  Peste 2,4 milioane de pliante şi broşuri pentru promovarea traseului turistic Constanţa - Istria -  Cheile Dobrogei vor fi distribuite în toată ţara. Singura construcţie din România datată înaintea erei noastre şi Biserica Îngropată de la Istria sunt doar două dintre obiectivele turistice incluse în traseu.

 • Tulcea: Vezi aici ghidul eco-turistului!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tulcea: Vezi aici ghidul eco-turistului!

  Dacă vrei să îţi petreci vacanţa de Paşte la malul Dunării sau la malul Mării Negre trebuie să ai grijă şi de mediul înconjurător. Dacă amenzile nu dau roade, atunci conştiinţa trebuie să îţi spună să ai grijă de mediul înconjurător. Iată ce spune ghidul turistului eco!

 • Portul turistic Mangalia, în plină reabilitare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Portul turistic Mangalia, în plină reabilitare

  Portul turistic din Mangalia este în plin proces de reabilitare şi modernizare, pentru a fi tranformat, spun autorităţile locale, într-un port european. Proiectul este derulat în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului.

 • Vizitaţi Bucovina de patru stele la 195 de euro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vizitaţi Bucovina de patru stele la 195 de euro

  Un sejur la hoteluri Best Western şi un circuit la cele mai frumoase obiective culturale costă 195 de euro în această perioadă. Pachetul turistic lansat ieri la Constanţa este valabil prin agenţii şi cuprinde cazare de patru stele plus vizitarea unor obiective culturale din Bucovina.

Modifică Setările