Stiri despre tunisia

  212 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Evenimente previzibile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Evenimente previzibile

  Africa de Nord trăieşte zilele acestea convulsii sociale foarte îngrijorătoare şi totuşi foarte previzibile.

 • Tunisia şi Algeria, zguduite de revolte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tunisia şi Algeria, zguduite de revolte

  Creşterea preţurilor la alimente, şomajul mare în rândul tinerilor cu studii superioare şi lipsa de perspectivă i-au scos pe tunisieni şi pe algerieni în stradă. Două state din sudul Mediteranei, Tunisia şi Algeria, se confruntă, de mai bine de o săptămână, cu revolte sociale spontane, soldate cu morţi şi răniţi.

 • UE roagă Tunisia să înceteze focul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UE roagă Tunisia să înceteze focul

  Uniunea Europeană face apel la autorităţile tunisiene să oprească focul, după ce peste 12 protestatari au murit în timpul revoltelor din ultimele zile.

 • Tunisienilor le-a ajuns cuţitul la os
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tunisienilor le-a ajuns cuţitul la os

  Tunisia, o destinaţie preferată a turiştilor români, şi ţara cea mai stabilă din Maghreb, este zguduită de câteva săptămâni de violenţe. Statul, condus de 23 de ani cu o mână de fier de preşedintele Ben Ali, se confruntă cu un şomaj endemic, iar sărăcia a crescut, scrie „Courrier International“.

 • Atenţie la capcana africană!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Atenţie la capcana africană!

  "Stejarii" sunt mari favoriţi în meciul cu Tunisia, din recalificările Rugby World Cup 2011. Adversara lor este însă periculoasă, învingând Africa de Sud la rugby în 7

 • Stelian Burcea, căpitanul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Stelian Burcea, căpitanul "stejarilor" contra Tunisiei

  Flankerul de la Arad va conduce echipa naţională de rugby, din teren, la meciul cu Tunisia. Stafful tehnic a alcătuit o echipă care cuprinde nume noi, având în vedere accidentările jucătorilor consacraţi.

 • Vali Calafeteanu revine în lot pentru meciul cu Tunisia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vali Calafeteanu revine în lot pentru meciul cu Tunisia

  Echipa de rugby în XV a României va disputa peste o săptămână (sâmbătă, 17 iulie), la Buzău, meciul cu Tunisia, care contează pentru preliminariile Cupei Mondiale. Absent câteva luni din cauza unei fracturi de antebraţ, mijlocaşul de grămadă Valentin Calafeteanu (CSU Arad) îşi va face revenirea cu această ocazie.

 • Cămilele din Tunisia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cămilele din Tunisia

  Melanj de inovaţie şi de tradiţie, ţara din nordul Africii te surprinde prin sărăcia lucie a băştinaşilor, dincolo de strălucirea hotelurilor luxoase de cinci stele. Nu-mi place să negociez la piaţă. Cât mi se cere, atât dau. Asta mi-a fost fatal în Tunisia: după ce m-au tapat înzecit pentru suvenire, până la urmă, beduinii au vrut să mă cumpere cu 30 de cămile.

 • VIDEO Ce face „Dragonul Africii“ cu banii UE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Ce face „Dragonul Africii“ cu banii UE

  În faţa a 12 jurnalişti provenind din ţări ale Uniunii Europene, ţara mediteraneeană a încercat să arate, săptămâna trecută, că-şi merită numele de economie emergentă. UE face echilibristică între dorinţa Tunisiei pentru un statut avansat în politica de bună vecinătate şi faptul că ţara respectă doar parţial drepturile omului.

 • „Cocoşii“ merg înapoi!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Cocoşii“ merg înapoi!

  Adversara României din preliminariile Euro 2012 a fost pusă în dificultate de Costa Rica şi Tunisia, două naţionale modeste. „Un pas înapoi!”, au titrat ieri cei de la „L’Equipe”, taxând o nouă prestaţie ştearsă a “cocoşilor galici”, cu câteva zile înainte de startul Mondialelor.

 • Ne-am apropiat din nou de Cupa Mondială
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ne-am apropiat din nou de Cupa Mondială

  „Stejarii” au evitat capcana portugheză şi au câştigat la Lisabona cu 20-9 (10-3). Ei şi-au asigurat prezenţa în recalificările pentru Rugby World Cup 2011, unde ar putea întâlni Ucraina, Tunisia şi Uruguay. Echipa României ocupă locul 4 în acest moment, însă chiar şi dacă pierde restanţa cu Spania, de sâmbătă, obţine punctul prin care declasează Portugalia.