Stiri despre tuning

  35 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Nemţii de la Prior Design transformă Dacia Duster într-un răpitor feroce FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nemţii de la Prior Design transformă Dacia Duster într-un răpitor feroce FOTO

  Nemţii de la Prior Design propun un kit care va transforma complet Dacia Duster. Nu este ieftin, dar SUV-ul îşi schimbă total înfăţişarea. Nu şi comportamentul pentru că, din păcate, cei de la Prior Design au pregătit numai un wide body kit şi nu s-au ocupat de propulsor sau de terenul de rulare.

 • Stopurile cu design „Union Jack” disponibile ca retrofit pentru toate modelele MINI Hatch şi MINI Cabriolet, generaţia a 3-a
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Stopurile cu design „Union Jack” disponibile ca retrofit pentru toate modelele MINI Hatch şi MINI Cabriolet, generaţia a 3-a

  Restilizarea MINI s-a bucurat de o primire excelentă în întreaga lume. Noile stopuri cu designul steagului „Union Jack” au ieşit poate cel mai mult în evidenţă, ilustrând perfect spiritul britanic al mărcii. Ca urmare a cererii mari, acum toţi clienţii MINI Hatch şi MINI Cabriolet din ce-a de-a treia generaţie îşi pot instala aceste stopuri în service, ca retrofit.

 • BMW M Performance – universul tuning-ului de fabrică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  BMW M Performance – universul tuning-ului de fabrică

  Săptămâna trecută ne-am întâlnit cu 4.167 CP îmbrăcaţi în accesorii BMW M Performance. BMW are o poziţie oarecum unică pe piaţă cu această gamă de accesorii care îţi permit personalizarea şi creşterea performanţelor fără a pierde garanţia.

 • FOTO Pasiunea ciudată a unui vâlcean, specializat în restaurarea bisericilor: face picturi superbe pe camioane
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Pasiunea ciudată a unui vâlcean, specializat în restaurarea bisericilor: face picturi superbe pe camioane

  A restaurat biserici, a tunat maşini, iar acum vrea să ridice pictura auto la rang de artă. Este povestea lui Ştefan Eftimie, vâlceanul care s-a apucat de ceva timp să dichisească camioane, fără să se abată însă de la tehnica clasică de pictură. Totul a pornit de la obiceiul acestuia de a modifica şi îmbunătăţi mai tot ce a văzut, de la maşini până la mobilă sau aparate electrice,

 • FOTO Festivalul Auto Moto Bucureşti - de la culori electrizante şi tuburi de bas, la elegantele maşini de epocă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Festivalul Auto Moto Bucureşti - de la culori electrizante şi tuburi de bas, la elegantele maşini de epocă

  Festivalul Auto Moto şi sporturi extreme, Bucharest Wheels Arena 2014, are loc în acest sfârşit de săptămână (13-15 iunie) la Centrul Expoziţional Romexpo. Una dintre cele mai mari expoziţii auto din România reuneşte autoturisme dintre cele mai variate, vopsite în culori neon, dotate cu boxe supradimensionate sau păstrând fineţea lemnului de mahon.

 • Salon auto regional în Bacău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Salon auto regional în Bacău

  "Salonul Auto Regional Moldova" are loc în perioada 16-19 mai la Centrul de Expoziţii "Mircea Cancicov" din Bacău.

 • Vedete în miniatură la Polus Tuning Days | GALERIE FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vedete în miniatură la Polus Tuning Days | GALERIE FOTO

  “Baja 5T” este una dintre vedetele incontestabile de la Polus Tuning Days, una dintre cele mai mari competiţii de profil din ţară. Nu pentru că ar avea sute de cai putere, ori mii de euro investiţi în sistemul audio, ci pentru că, la doar 98 de centimetri lungime, atinge 80 de kilometri la oră şi, în „offroad”, nimic nu-i stă în cale.

 • Un nou tuning german pentru Dacia Duster
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un nou tuning german pentru Dacia Duster

  După tot succesul marcat de SUV-ul românesc pe piaţa germană, era de aşteptat ca un nou tuner local să-şi îndrepte atenţia asupra acestuia. Specialiştii de la Hartmann au preparat Dusterul special pentru a-i mări capacităţile offroad.

 • Salon de tuning la Romexpo
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Salon de tuning la Romexpo

  Pavilionul central din cadrul Romexpo Bucuresti este gazda unui salon de tuning, unde sunt prezentate maşini modificate pe partea de styling exterior, tehnică sau styling interior, alături de maşini demo car-audio.

 • Clujul are primul troleibuz tunat (GALERIE FOTO)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Clujul are primul troleibuz tunat (GALERIE FOTO)

  Regia clujeană de transport local a transformat un autobuz într-un troleibuz dotat cu tehnologie de ultimă oră. Primul vehicul dintr-o serie de 15 troleibuze personalizate a fost prezentat astăzi, la depoul din cartierul Gheorgheni al Regiei Autonome de Transport Urban de Călători (RATUC). El va circula pe linia 6.

 • MODĂ: Maşinile tunate sunt mai căutate decât cele noi! Brăilenii ţin la bolizii cu ştaif şi îşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  MODĂ: Maşinile tunate sunt mai căutate decât cele noi! Brăilenii ţin la bolizii cu ştaif şi îşi "cosmetizează" autoturismele chiar dacă îi costă o avere

  Pasiunea unora pentru autoturisme se traduce nu numai în liniuţe sau drifturi, ci în modificări mecanice care ţin de regulamente sportive. Cei care doresc să intre în rândul pasionaţilor de tuning trebuie să ştie că o lucrarea complexă poate ajunge să coste dechiar mai mult decât valarea maşinii noi.

 • Dr. ZOZO, pionierul tuning-ului românesc, a trecut în nefiinţă (VIDEO)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dr. ZOZO, pionierul tuning-ului românesc, a trecut în nefiinţă (VIDEO)

  Luncan Zoltan, cunoscut cu numele de Dr. ZOZO, a încetat din viaţă la vârsta de numai 42 de ani, în urma unui accident de muncă. Orădeanul este considerat unul dintre cei mai importanţi promotori ai tuning-ului de maşini din România şi trăia la Londra de circa doi ani.

 • VIDEO Bătrâna maşină Oltcit a devenit decapotabilă de lux
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Bătrâna maşină Oltcit a devenit decapotabilă de lux

  Un pasionat de maşini retro a transformat autoturismul anilor '80 într-o minunăţie cabrio ce face furori pe şoşelele Buzăului. Pentru a crea neobişnuitul bolid, Lilică Dedu a muncit mai bine de doi ani şi a investit peste cinci mii de euro în tot felul de dotări, care mai de care mai sofisticate.

 • Cosmin Giredariu esrte tânărul care visează să tuneze maşini
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cosmin Giredariu esrte tânărul care visează să tuneze maşini

  Tânărul şi-a ales meseria de când era copil şi spune că prima lui maşină va scoate în evidenţă personalitatea lui energică. Tânărul este elev în clasa a X-a la secţia de mecanică-auto. Cosmin nu a ales întâmplător acest profil, el fiind pasionat de această meserie încă din clasele primare.

 • Tuning pentru Dacia Duster
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tuning pentru Dacia Duster

  Automobilului Dacia Duster i se pregăteşte o primă gamă de tuning, oferită de firma germană specializată Elia. Până acum, această firma a realizat tuning pentru maşinile Renault, precum şi pentru Dacia Logan şi Dacia Sandero.

 • Ion Ardai este tânărul care transformă rablele în bijuterii pe patru roţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ion Ardai este tânărul care transformă rablele în bijuterii pe patru roţi

  Reşiţeanului în plac maşinile cu personalitate şi este specializat în „face-lift“-uri pentru rablele autohtone. Neluţu, aşa cum îi spun prietenii, s-a îndrăgostit de maşini încă de mic, când tatăl său, şofer profesionist, l-a plimbat peste tot şi i-a explicat ce anume se întâmplă sub capotă.

 • Titanii tuningului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Titanii tuningului

  Un automobil de serie nu poate ieşi niciodată în evidenţă, indiferent de performanţele cu care este dotat din fabrică. Întotdeauna, oamenii şi-au dorit maşini mai puternice, mai rapide şi mai speciale decât ceea ce le oferă liniile de montaj. Aşa au apărut firmele de preparare a bolizilor. Alexandru Leman

 • Sute de maşini tunate şi-au turat puterea la cea de-a doua ediție Tuning Show
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sute de maşini tunate şi-au turat puterea la cea de-a doua ediție Tuning Show

  Proprietarii bolizilor recunosc că întreţinerea unei maşini la standarde de muzeu îi costă aproape 1.000 de lei în fiecare lună. Organizatorii concursului de tuning care a avut loc în această dimineaţă, la centrul Armonia, au pregătit o probă de îndemânare pentru doamne.

Modifică Setările