Stiri despre tulburari digestive

  12 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Alimente pe care le mănânci la ore greşite
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente pe care le mănânci la ore greşite

  O dietă echilibrată este esenţială pentru sănătate, iar alimentele bogate în substanţe nutritive sunt necesare pentru îndeplinirea funcţiilor organismului. Însă ştiai că sunt produse alimentare pe care mulţi dintre noi le mâncăm la ore nepotrivite şi care pot provoca tulburări digestive?

 • Cum previi indigestia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum previi indigestia

  Din cauza preparatelor extrem de gustoase din perioada sărbătorilor, multe persoane ajung să mănânce mai mult decât ca de obicei, fapt care poate duce cu uşurinţă la apariţia tulburărilor digestive. Pentru a le preveni, iată câteva sfaturi de care să ţii cont.

 • Afrodisiacul din bucătărie. Piperul negru, mirodenia care condimentează viaţa sexuală cu discreţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Afrodisiacul din bucătărie. Piperul negru, mirodenia care condimentează viaţa sexuală cu discreţie

  Unul dintre cele mai populare condimente lume, folosit în trecut ca monedă se schimb, piperul, nu numai că ne condimentează viaţă, prin savoarea deosebită pe care o dă preparatelor culinare, ci ne ajută să ne menţinem şi sănătoşi. Are proprietăţi digestive, anti-reumatice, contribuie la tratarea gastroenteritelor, a bronşitei şi stimulează libidoul.

 • Semne că ai probleme cu digestia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Semne că ai probleme cu digestia

  Deşi sunt supărătoare, tulburările digestive sunt adesea neglijate. Unii cred că le pot rezolva singuri şi apelează la automedicaţie, alţii le ignoră complet. Aceştia trebuie să ştie că disconfortul digestiv cronic poate semnala boli grave. Iată care sunt semnele că ai probleme cu digestia.

 • Gogonelele fac adevărate minuni: vindecă tulburările digestive şi întăresc sistemul imunitar. În ce condiţii pot fi consumate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gogonelele fac adevărate minuni: vindecă tulburările digestive şi întăresc sistemul imunitar. În ce condiţii pot fi consumate

  Deşi consumate verzi sunt nocive pentru organism, deoarece conţin substanţe care pot afecta ficatul şi sistemul nostru nervos, murate, gogonelele fac adevărate minuni. Asta pentru că în timpul precesului de fermentaţie sunt inactivate toate reacţiile toxice, în favoarea celor cu valenţe terapeutice. Protejează sistemul nervos şi pe cel endocrin şi sunt cele mai puternice alimente anti-obezitate.

 • Ţine la distanţă tulburările digestive!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ţine la distanţă tulburările digestive!

  Orice om se confruntă cu dureri de stomac, dar acestea devin cu adevărat problematice în sezonul estival, când, în 90% din cazuri, alimentaţia, căldura şi igiena precară favorizează apariţia neplăcerilor digestive. Ca să te „pui la adăpost“ de aceste afecţiuni şi, la nevoie, să-ţi uşurezi suferinţa, ţine cont de următoarele sfaturi.

 • Simptome adesea ignorate care pot anunţa boli grave
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Simptome adesea ignorate care pot anunţa boli grave

  Este foarte important să fii atent la mesajele pe care ţi le transmite corpul tău, să observi tot ce este diferit, ciudat sau inexplicabil. Multe dintre simptomele uzuale nu sunt îngrijorătoare. Totuşi, dacă ele persistă, este mai bine să iei măsuri şi să mergi la medic. Cu siguranţă nu vrei să faci parte din rândurile pacienţilor cu cancer care ajung la medic prea târziu.

 • Plante care-ţi uşurează digestia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Plante care-ţi uşurează digestia

  Sarmale, cârnaţi, piftie, cozonaci... Sunt doar câteva din preparatele tradiţionale de Crăciun. Şi dacă te înfrupţi cu poftă din toate, mai mult ca sigur apar indigestiile însă, cu ajutorul câtorva plante, poţi uita de tulburările digestive!

 • Turiţa-mare tratează tulburările digestive
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Turiţa-mare tratează tulburările digestive

  Planta a fost şi este folosită ca un remediu valoros în Europa şi pe continentul american. În ţara noastră, planta este cunoscută şi sub numele de turicioară sau de leuşteanul muntelui.

Modifică Setările