Stiri despre trump

  372 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • ONU denunţă atacurile lui Trump contra presei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ONU denunţă atacurile lui Trump contra presei

  Atacurile preşedintelui Donald Trump la adresa presei sunt contrare normelor fundamentale care reglementează libertatea presei şi riscă să pună în pericol jurnaliştii, a avertizat joi raportorul special ONU pentru libertatea de opinie şi de exprimare David Kaye, relatează Reuters.

 • Cum ar arăta
NATO fără Turcia?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum ar arăta NATO fără Turcia?

  Organizaţia Tratatului Atlanticului de Nord a fost resemnificată după căderea comunismului prin lupta împotriva terorismului, declanşată după atentatele din 11 septembrie 2001. Ţinând cont că „războiul împotriva terorii“ declanşat de George W. Bush viza Orientul Mijlociu, iar Turcia, fiind singura ţară musulmană (Albania a intrat în NATO în anul 2009), a jucat un rol crucial în această ofensivă.

 • Make Europe Great Again – Izolaţionism european şi fragmentare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Make Europe Great Again – Izolaţionism european şi fragmentare

  Am văzut reacţiile europofililor şi europo-centriştilor ca urmare a ultimei vizite a lui Donald Trump în Europa şi vizita sa la Moscova. Nu se pune problema să-l apăr aici în vreun fel pe Donald Trump, cuprins de fuga sa perpetuă de a-şi hrăni orgoliul cu imagine, utilizând un stil de diplomaţie contondent şi profund nepoliticos, cu o largheţe nepermisă în alte condiţii în privinţa libertinajului politic.

 • Radu Oprea: România va fi afectată direct de taxele impuse de Trump
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Radu Oprea: România va fi afectată direct de taxele impuse de Trump

  România este una dintre cele zece state afectate în mod direct de taxele pe oţel şi aluminiu impuse de Administraţia Trump, din pricina schimburilor comerciale directe dintre România şi Statele Unite, a declarat joi, ministrul pentru Mediu de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Ştefan Radu Oprea.

 • În relaţia cu UE, Trump face un pas înapoi şi Juncker câştigă o bătălie de etapă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În relaţia cu UE, Trump face un pas înapoi şi Juncker câştigă o bătălie de etapă

  Parcă asistăm la o piesă de teatru cu un final ce putea să fie mortal. În actul întâi, Trump se supără pe toată lumea şi scoate, la impresionarea adversarului, armele altădată atât de eficiente ale ameninţărilor cu războiul comercial de mare amploare şi cu sancţiuni economice împotriva „ţărilor inamice“ de pe lista unde figurau UE, Rusia şi China.

 • Va reuşi Juncker să-l domolească pe Trump?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Va reuşi Juncker să-l domolească pe Trump?

  Jean-Claude Juncker are astăzi o întâlnire cu preşedintele american. E prima de la alegerea lui Trump la Casa Albă. Mai mulţi oficiali UE au declarat că nu-şi pun mari speranţe în vizita aceasta. Dar de ce s-a dus preşedintele Comisiei la Washington?

 • Miercuri, la Washington, Juncker şi Trump, noua variantă la „Război şi pace“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Miercuri, la Washington, Juncker şi Trump, noua variantă la „Război şi pace“

  Întâlnirea va fi decisivă pentru soarta tuturor jocurilor viitoare din spaţiul euro-atlantic. Nu este o exagerare. Din păcate, la acest nivel au ajuns lucrurile, împinse cu osârdie spre un punct conflictual de răscruce de toţi cei care au dorit şi încă doresc cu ardoare dispariţia Europei Unite şi, evident, a spaţiului de liber-schimb pe care-l reprezintă, acum cel mai puternic din lume.

 • Curg dezamăgirile pentru Putin, după ameţirea lui Trump la Helsinki
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Curg dezamăgirile pentru Putin, după ameţirea lui Trump la Helsinki

  Vladimir Putin a făcut tot ceea ce i-a stat în putinţă, utilizând şarmul personal, admiraţia lui Donald Trump pentru autocraţia sa, războiul psihologic tip KGB şi, poate, şi alte instrumente necunoscute publicului despre care doar se speculează, pentru a-l domina pe preşedintele neexperimentat al Statelor Unite, care a stat 2 ore faţă în faţă cu preşedintele rus doar cu translatorii de faţă.

 • Trump şi dubiul existenţial privind angajamentul NATO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trump şi dubiul existenţial privind angajamentul NATO

  Lucrurile încep să devină foarte serioase, pe măsură ce temerile privind existenţa viitoare a instituţiilor fundamentale ale spaţiului euro-atlantic sunt alimentate nu doar de presupuneri, ci de fapte concrete, toate în linia care duce, cu voia deplină a lui Trump, înspre gara unde Putin aşteaptă, liniştit şi zâmbitor, trenul victoriei sale împotriva Occidentului necreştin-ortodox, duşmănos şi agresiv.

 • Autogoluri istorice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Autogoluri istorice

  Nu doar croaţii sunt în stare să-şi dea autogoluri de zile mari şi de coşmaruri crunte. La devieri nu mai puţin epocale în propria poartă se pricep şi românii. Ori Trump. Care n-ar fi ce e fără criticii săi mai acerbi.