Stiri despre tribul

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Topurile anului cinematografic 2015
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topurile anului cinematografic 2015

  OPŢIUNI „Adevărul“ vă propune un clasament al celor mai bune filme difuzate pe marile noastre ecrane în anul cinematografic 2015, despre care aţi putut citi în cronicile de film de pe print sau online. Este vorba strict de cele care au avut premiera oficială românească în 2015, de aceea foarte multe dintre ele au de fapt ca an de producţie... 2014. Încă două topuri se ocupă de blockbusteruri şi de filmele proaste ale lui 2015.

 • Planeta maimuţelor sau „Le degré zéro du cinéma“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Planeta maimuţelor sau „Le degré zéro du cinéma“

  UNICAT În uluitorul film „Tribul“, realizat în întregime în limbajul surdo-muţilor, regizorul Miroslav Slaboshpitsky vorbeşte despre Ucraina sa natală, dar şi despre condiţia umană în general.

 • „Tribul“, ofrandă către zei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Tribul“, ofrandă către zei

  La cea de-a cincea ediţie a festivalului „Les films de Cannes à Bucarest“, micul „trib“ de cinefili bucureşteni şi-a adus încă o dată ofranda zeului Cinema.

 • O poveste despre optimism incurabil: cum şi-a finanţat Ariel o carte în 18 ore folosind puterea internetului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O poveste despre optimism incurabil: cum şi-a finanţat Ariel o carte în 18 ore folosind puterea internetului

  Cartea asta se va vinde ca pâinea caldă! Aşa suna un anunţ pe site-ul crestemidei.ro acum trei zile. Platforma online de finanţare prin crowdfunding a fost martoră a unei schimbări mici, dar importante: un proiect românesc a reuşit să strângă 200% din finanţarea dorită. Dar ce e cu cartea “asta”? Şi cine-i Ariel Constantinof, autorul ei?

 • Un taximetrist din Bucureşti a ameninţat un biciclist cu bătaia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un taximetrist din Bucureşti a ameninţat un biciclist cu bătaia

  Un biciclist din Capitală a fost la un pas să fie bătut de către un taximetrist. Şoferul s-a luat de băiat din cauză că acesta nu circula pe trotuar. Compania de taxi a emis un răspuns oficial din care reiese faptul că şoferul a fost identificat şi va suporta consecinţele.

 • FOTO VIDEO „Tribul”, cea mai frumoasă afacere pe bicicletă. Curierat pe două roţi în Capitală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO „Tribul”, cea mai frumoasă afacere pe bicicletă. Curierat pe două roţi în Capitală

  Băieţii de la „Tribul" nu sunt doar o gaşcă de biciclişti haioşi, ci sunt chiar un spirit. Dincolo de aplecarea lor pentru transportul alternativ, ei oferă o variantă interesantă şi rapidă de livrare a coletelor. În aproximativ o oră ei pot duce în toate colţurile Bucureştiului orice colet de dimensiunea unui rucsac. La începutul toamnei, reporterii adevarul.ro au stat de vorbă cu băieţii de „Tribul“ şi vă spun şi vouă povestea lor.