Stiri despre tren deraiat

  95 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Un tren de persoane a deraiat după ce a lovit un TIR
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un tren de persoane a deraiat după ce a lovit un TIR

  Un tren de persoane a deraiat, joi după-amiază, după ce la trecerea la nivel cu calea ferată de la intrarea în localitatea Livezile, judeţul Bistriţa-Năsăud, a lovit un TIR care circula pe DN 17, în urma impactului şoferul autotrenului fiind rănit uşor, iar traficul feroviar şi cel rutier fiind blocat.

 • Două vagoane cu huilă au deraiat între Mina Paroşeni şi Uzina de Preparaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Două vagoane cu huilă au deraiat între Mina Paroşeni şi Uzina de Preparaţie

  Două vagoane ale unui tren încărcat cu huilă au deraiat, ieri, pe podul de cale ferată de peste râul Jiu, între Exploatarea Minieră Paroşeni şi Uzina de Preparaţie. Din totalul celor 32 de vagoane ale trenului, doar 25 au reuşit să treacă podul, două au deraiat, iar restul au rămas pe şine.

 • Un tren cu Dacii a deraiat în Austria
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un tren cu Dacii a deraiat în Austria

  Un tren care transporta 208 maşini din România către Franţa a deraiat în apropiere de localitatea austriacă Bludenz. Accidentul a dus la avarierea gravă a aproximativ aproximativ 200 de exemplare Logan, Sandero şi Duster. Pâna acum, Dacia estimează că 67 de automobile au fost avariate.

 • Braşov: Trenuri blocate, pe ruta Miercurea Ciuc – Braşov
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Braşov: Trenuri blocate, pe ruta Miercurea Ciuc – Braşov

  Trei trenuri sunt blocate de câteva ore, pe ruta Miercurea Ciuc - Braşov, din cauza accidentului, care a avut loc în apropiere de Malnaş Băi. Reprezentanţii CFR spun că lucrările pentru degajarea liniei vor dura alte câteva ore.

 • Braşov: Tren deraiat la Malnaş Băi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Braşov: Tren deraiat la Malnaş Băi

  Din cauza temperaturilor extrem de scăzute au apărut probleme şi pe calea ferată. Un tren personal a deraiat, iar mai multe trenuri, care ar trebui să ajungă la Braşov, sunt oprite pe traseu şi nu se ştie când vor ajunge la destinaţie.

 • Craiova: Nou test ADN în cazul catastrofei feroviare de la Cârcea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: Nou test ADN în cazul catastrofei feroviare de la Cârcea

  Procurorii speră că vor afla în curând cine se face vinovat de producerea catastrofei feroviare din 21 septembrie. Criminaliştii IGPR vor face o comparaţie între probele ADN găsite la faţa locului pe bidonul de ulei şi cele ale lui Florin Vlad, principalul suspect.