Stiri despre traseism

  90 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum riscă primarii
traseişti să-şi piardă mandatul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum riscă primarii traseişti să-şi piardă mandatul

  În cazul în care Curtea Constituţională va decide că ordonanţa lui Liviu Dragnea nu este constituţională, sunt mari şanse ca aleşii locali traseişti să rămână fără mandat

 • Jurnal de trădare. Câţi primari a mai racolat PSD
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jurnal de trădare. Câţi primari a mai racolat PSD

  Ordonanţa traseismului, scrisă de vicepremierul Liviu Dragnea, a fost publicată în Monitorul Oficial, deci începând de astăzi este în vigoare. Social-democraţii îşi vor îngroşa rândurile cu 16 primari din Dâmboviţa, opt din Teleorman şi unul din Botoşani. Deocamdată.

 • Ordonanţa traseismului, bazată pe motive false
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ordonanţa traseismului, bazată pe motive false

  TRUC Liderii celor trei asociaţii ale aleşilor locali, cu toţi oamenii ai PSD, i-au cerut lui Liviu Dragnea ordonanţa traseismului, dar fără a se consulta şi cu ceilalţi membri de conducere. De asemenea, în comunele în care Dragnea spune că majorităţile nu funcţionează, nu există, de fapt, niciun blocaj.

 • Ordonanţa traseiştilor, adoptată în disperare de Guvernul Ponta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ordonanţa traseiştilor, adoptată în disperare de Guvernul Ponta

  Guvernul a adoptat joi, în şedinţă extraordinară, ordonanţa de urgenţă care suspendă temporar legislaţia antitraseism, în pofida criticilor şi rezervelor exprimate nu doar de Opoziţie şi de societatea civilă, dar şi de ambasadele SUA, UE şi a Marii Britanii.

 • Ordonanţa lui Dragnea, adoptată de Guvern. Primarii vor avea la dispoziţie 45 de zile pentru traseism
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ordonanţa lui Dragnea, adoptată de Guvern. Primarii vor avea la dispoziţie 45 de zile pentru traseism

  Guvernul a votat astăzi ordonanţa de urgenţă iniţiată de vicepremierul Liviu Dragnea care le permite aleşilor locali ca timp de 45 zile să treacă de la un partid la altul fără să-şi piardă mandatul. Liderii PNL şi PDL au organizat, în această dimineaţă, un miting în faţa Palatului Victoria prin care au atras atenţia asupra faptului că prin această ordonanţă de urgenţă PSD încearcă să fraudeze alegerile din noiembrie.

 • Liviu Dragnea dă liber la traseism cu argumente scornite
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Liviu Dragnea dă liber la traseism cu argumente scornite

  Aleşii locali vor avea timp 10 zile să treacă de la un partid la altul fără să-şi piardă mandatul, arată o ordonanţă de urgenţă scrisă de Liviu Dragnea. Proiectul, plin de greşeli gramaticale, nu prezintă niciun argument concret, ci doar situaţii posibile.

 • Flexibilitatea politicianului român
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Flexibilitatea politicianului român

  Nicăieri în Europa - în niciun Parlament sau sală de gimnastică - nu s-a mai văzut şi nu se va mai vedea atâta flexibilitate cât în politica românească.

 • Tudor Arghezi despre natura traseismului politic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tudor Arghezi despre natura traseismului politic

  S-a discuta mult în perioada postdecembristă despre saltul politicienilor de la un partid la altul, în multe situaţii de la un partid la partidul adversar, bălăcărit până atunci de însuşi politicianul gata să-i devină membru.

 • VIDEO Metamorfoze, repere şi respect de sine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Metamorfoze, repere şi respect de sine

  I-am şocat pe nişte protestanţi austeri din nordul Europei încercând recent să le explic spectaculoasele schimbări care au loc, periodic, pe scena politică bucureşteană, ori unele raporturi dintre ea şi cea din Rusia.

 • PNL: ieşirea pe scara de incendiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PNL: ieşirea pe scara de incendiu

  Una din cele mai tentante capcane în interpretarea evenimentelor vieţii politice din România vine din a judeca sursele şi evoluţia acesteia pornind de la persoane, lideri sau şefi vremelinic înscaunati în poziţii importante.

 • Cât va conta integritatea în politica viitoare?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât va conta integritatea în politica viitoare?

  Toate cazurile de corupţie, de jumulire a bugetelor publice prin contracte cu statul, din poziţii de decizie importante în conducerea ţării, au sensibilizat electoratul şi opinia publică în general. Cu toţii urmărim cu sufletul la gură anchetele penale şi judecarea unor importanţi decidenţi din stat, ultimii care fac ştiri de primă pagină fiind: Voiculescu, Fenechiu, Dragnea, Becali.

 • Un nou partid, pe vechile dureri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un nou partid, pe vechile dureri

  De cele mai multe ori în România partidele şi alianţele politice au ajuns la putere în urma unui vot negativ, de sancţionare a guvernării anterioare, şi nu prin programele şi capitalul de încredere pe care acestea le-au prezentat publicului.

 • Bilanţul traseiştilor pe 2013: 28
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bilanţul traseiştilor pe 2013: 28

  În prima sesiune parlamentară, nu mai puţin de 28 de senatori şi deputaţi au părăsit partidul sub sigla căruia au ajuns în Legislativ

 • VIDEO Ipocrizia şi pagubele pe care le provoacă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Ipocrizia şi pagubele pe care le provoacă

  Oare de ce tăcem faţă cu monstrul revizuitei Constituţii? La ce duce oare apatia noastră? Ipocrizia, eticheta falsă, escrocheria politică şi histrionismul nu sunt invenţii româneşti. O ştim nu doar de la Machiavelli, ci de la greco-romani încoace. Le mai practică şi occidentalii.

 • FOTO Slătinenii, luaţi peste picior: Al doilea om în Primărie va fi ales de „purtătorul de servietă” al edilului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Slătinenii, luaţi peste picior: Al doilea om în Primărie va fi ales de „purtătorul de servietă” al edilului

  Primăria Slatina se pregăteşte să scoată la concurs postul de city-manager al urbei, vacant încă din luna iunie după ce deţinătorul de atunci al fotoliului, Minel Prina, a fost ales viceprimar. De atunci şi până acum, cei din conducerea primăriei au ţinut “sub lacăt” postul şi nu au mai menţionat niciun cuvânt despre ocuparea acestuia, al doilea ca importanţă după cel al primarului. Acum, lucrurile sunt pe cale să se sc

 • OPINII. Primarul Slatinei, Darius Vâlcov, încremenit în “silenzio stampa”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  OPINII. Primarul Slatinei, Darius Vâlcov, încremenit în “silenzio stampa”

  Pe 10 septembrie s-au împlinit trei luni de când Darius Vâlcov a obţinut cel de-al treilea mandat consecutiv de primar al municipiului capitală de judeţ Slatina. Trei luni. În tot acest răstimp, Vâlcov nu a organizat nici măcar o singură conferinţă de presă - fie ea şi “de formă”, pentru a mulţumi public locuitorilor urbei care l-au votat ca să îi conducă pentru următorii patru ani şi ce planuri are pentru dezvoltarea or

 • Cezar Preda, împotriva primarilor traseişti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cezar Preda, împotriva primarilor traseişti

  Liderul PDL Buzău, Cezar Preda, a declarat, astăzi, că primarii care au câştigat mandatul din partea unui partid şi au trecut în ultimele luni la alte formaţiuni politice ar trebui suspendaţi din funcţie.

Modifică Setările