Stiri despre transport in comun

  233 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Bucureşti: Capitala, la degetul mic al lui Rădoi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Capitala, la degetul mic al lui Rădoi

  “Eu când vreau să opresc Bucureştiul, îl opresc!” poate fi deviza sindicalistului Ion Rădoi, care este şef peste tot ceea ce înseamnă angajat în transportul public.Ultima “achiziţie” a fostului deputat PSD este forţa de muncă a RATB, pe care a alăturat-o celei de la Metrorex şi din aviaţie. Astfel, noua uniune sindicală numără în jur de 40.000 de membri.

 • Autobuze în Făget, de luna viitoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Autobuze în Făget, de luna viitoare

  Locuitorii din zona Făget vor putea ajunge în oraş mai uşor, începând de luna viitoare, când vor fi introduse mijloace de transport în comun. Tarifele practicate vor fi cele din Cluj-Napoca.

 • Craiova: RAT „încinge“ controalele în mijloacele de transport în comun
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: RAT „încinge“ controalele în mijloacele de transport în comun

  Regia Autonomă de Transport din Craiova vrea să angajeze mai mulţi controlori pentru a-i prinde pe craiovenii care călătoresc fraudulos. Deşi mii de locuitori ai oraşului merg zilnic cu autobuzul sau tramvaiul, călătorii sunt controlaţi în prezent de 30 de angajaţi ai regiei, însoţiţi de poliţişti comunitari.

 • Târgu-Mureş:Hoţii de buzunare sunt principalul pericol în autobuze
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş:Hoţii de buzunare sunt principalul pericol în autobuze

  Numărul furturilor din mijloacele de transport în comun creşte constant în Târgu-Mureş. Criza financiară profundă şi creşterea ratei şomajului din judeţ sunt principalele motive pentru care mureşenii recurg la astfel de infracţiuni.

 • Proiect transfrontalier de 600.000 de euro pentru transport
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Proiect transfrontalier de 600.000 de euro pentru transport

  Reprezentanţii oraşelor Arad şi Gyula au lansat astăzi proiectul de dezvoltare a reţelelor de transport. Prin acest proiect, în valoare de 600.000 de euro, cu finanţare europeană, se vor realiza studii de trafic în cele două oraşe. Un alt scop al proiectului, pentru care au fost atrase fonduri europene, este să ofere studii şi soluţii care privesc şi legături rutiere rapide între oraşul românesc şi municipalitatea parteneră d

 • Arădenii vor avea cinci linii noi de transport în comun
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Arădenii vor avea cinci linii noi de transport în comun

  Mersul pe jos va rămâne doar o amintire pentru locatarii cartierelor mărginaşe din Arad. Noile microbuze achiziţionate anul trecut de către Compania de Transport Public Arad vor intra în trafic pe data de 15 februarie.

 • Transportul în comun din municipiul Deva a rămas fără controlori de bilete
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Transportul în comun din municipiul Deva a rămas fără controlori de bilete

  Cele două firme care asigută transportul în comun în reşedinţa judeţului Hunedoara, Devatrans şi Tirius Transtur, au renunţat la controlorii de bilete, pe care i-au trimis în şomaj. În curând, în staţii vor fi montante aparate de unde călătorii  îşi vor procura singuri bilete.

 • Autobuzul care a înconjurat pământul de 25 de ori
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Autobuzul care a înconjurat pământul de 25 de ori

  Maşina produsă în anul 1981 rulează de nouă ani pe străzile Piteştiului, unde a făcut deja 571.900 de kilometriChiar dacă este cel mai vechi autovehicol din parcul Publitrans 2000 SA, „se ţine“ mai bine decât altele. Reprezentanţii societăţii spun că va părăsi cel târziu în primăvară rutele 2B, Prundu-Trivale, şi 3 B, Prundu-Războieni, pe care circulă.

 • Autobuzele pentru transportul în comun sunt pericol public
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Autobuzele pentru transportul în comun sunt pericol public

  O suceveancă a suferit răni grave în urma unei călătorii cu autobuzul în municipiul Suceava. Acesta a fost accidentată după ce şoferul maşinii a frânat brusc înainte să oprească în staţie.

Modifică Setările