Stiri despre transplant

  461 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cerasela a primit cadou o viaţă nouă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cerasela a primit cadou o viaţă nouă

  Ministerul Sănătăţii alocă 120.000 de euro pentru transplant. Direcţia de Sănătate Publică Botoşani a anunţat ieri familia fetei că Guvernul va finanţa operaţia pe care tânăra din Răuseni o va face în Austria.

 • Transplantul medular, tot mai frecvent
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Transplantul medular, tot mai frecvent

  Până în prezent au avut loc 200 de astfel de intervenţii la Institutul Clinic Fundeni. Persoanele care suferă de talasemie, de leucemie sau de aplazie medulară au recomandarepentru un astfel de transplant.

 • Târgu-Mureş: Preţul vieţii unui om
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Preţul vieţii unui om

  Costul intervenţiilor chirurgicale cardiace efectuate la IBCvT diferă de la caz la caz. Dacă o intervenţie chirurgicală la copii costă până la 10.000 de euro, un transplant de cord costă în medie aproximativ 15.000 de euro.

 • Cum trăieşti cu părţi din corpul altuia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum trăieşti cu părţi din corpul altuia

  Venit atunci când ai mai multă nevoie de el, organul oferit de un donator te face să te naşti a doua oară. Acceptarea faptului că ai nevoie de un rinichi, de un ficat sau de o inimă, aşa cum schimbi o piesă uzată la o maşină, e cel mai greu moment al unui transplant.

 • Transplantul de ficat, respins mai des la femei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Transplantul de ficat, respins mai des la femei

  Femeile prezintă un risc mai mare de a respinge grefele de ficat transplantate ca soluţie terapeutică pentru taratarea hepatitei C, comparativ cu bărbaţii, arată un studiu recent, realizat de specialiştii americani de la societatea Americană pentru Studiul Ficatului.

 • 11.000 de euro donaţi în contul Ceraselei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  11.000 de euro donaţi în contul Ceraselei

  Familia tinerei urmează să primească astăzi banii colectaţi de la botoşăneni prin urnele din magazinele Fidelio. Cerasela are în continuare nevoie de sprijin deoarece în următoarea perioadă va merge de mai multe ori la Bucureşti pentru a-şi completa o serie de analize cerute de specialiştii austrieci.

 • Implantul de păr, soluţie naturală pentru calviţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Implantul de păr, soluţie naturală pentru calviţie

  Transplantul cu păr propriu conferă podoabei capilare un aspect natural, iar peste 98% din grefele implantate rezistă pentru toată viaţa. Firele de păr sunt recoltate pentru această procedură de la ceafă sau din părţile laterale ale scalpului, zone neafectate de calviţie. Implantul asigură o acoperire uniformă.

Modifică Setările