Stiri despre transilvania

  13454 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Sute de sătmăreni au învăţat cum se construieşte o afacere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sute de sătmăreni au învăţat cum se construieşte o afacere

  Liceeni sătmăreni sunt încurajaţi să îşi dezvolte spiritual antreprenorial în cadrul programului „Bursa Ideilor“ aflat la cea de a VII-a ediţie, program derulat de către Fundaţia Hans Lindner Satu Mare, fundaţie unică în ţară şi a treia din lume, ca existenţă, după Uganda şi Germania.

 • Reincepe seria party-urilor „Plastic Night“ la club Infinity
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reincepe seria party-urilor „Plastic Night“ la club Infinity

  După o perioadă de aproximativ 4 ani, când a început seria party-urilor „Plastic Night“, DJ-ul sătmărean Robby Jay readuce în plin plan distracţia. Sâmbătă, în club Infinity, tradiţia este reluată, iar organizatorii promit un show pe cinste.

 • Văduva sătmăreanului mort la Salzburg dă în judecată statul austriac
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Văduva sătmăreanului mort la Salzburg dă în judecată statul austriac

  Soţia decedatului acuză medicul de pe ambulanţă, care a refuzat să-i ridice soţul  de la domiciliu, de iresponsabilitate şi vrea să ceară despăgubiri Austriei. Presa din Ţara Valsului a scris, eronat, că românul suferea de gripă nouă, fapt infirmat de rezultatul analizelor.

 • Noile contracte de gaz pot da frisoane
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noile contracte de gaz pot da frisoane

  Freya Mureşan nu şi-a reînnoit contractul cu E.ON Gaz, pentru că nu are succesiunea după tatăl ei şi se teme că va fi debranşată. E.On Gaz le cere sătmărenilor să-şi reînnoiască vechile contracte, dar există şi cazuri în care acestea dau naştere unor complicaţii.

 • Răzvan Bădişor iubeşte valsul vienez
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Răzvan Bădişor iubeşte valsul vienez

  Despre  micuţul dansator sportiv Răzvan Bădişor antrenorul său afirmă că are tot ce-i trebuie pentru a ajunge campion naţional şi internaţional. Răzvan este un copil foarte ambiţios. E elev de premiul întâi şi unul dintre cei mai buni dansatori pe care îi are Clubul de Dans Sportiv „Maria Petrea“.

 • Peste o mie de forţe de ordine la alegerile prezidenţiale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Peste o mie de forţe de ordine la alegerile prezidenţiale

  Şefii structurilor judeţene ale Ministerului Administraţiei şi Internelor, au decis desemnarea unui număr de circa 1000 de forţe de ordine care să asigure buna desfăşurare a alegerilor prezidenţiale.

 • Restaurantele se întrec în surprize de sărbători
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Restaurantele se întrec în surprize de sărbători

  Albaiulenii care doresc să petreacă sărbătorile într-un spaţiu deosebit, cu muzică şi mâncare bună pot alege dintre ofertel resturantelor din Alba Iulia şi din împrejurimi. Mai ales femeile sunt tentate să iasă din casă în serile de sărbătoare pentru că în felul acesta evită curăţenia şi spălatul vaselor de după petrecere.

 • Sute de copii visează încă drepturile pe care le au
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sute de copii visează încă drepturile pe care le au

  Ziua Internaţională a Drepturilor Copiilor se aniversează, astăzi, şi la Cluj-Napoca. Numeroşi minori care provin din familii defavorizate beneficiază în prezent de asistenţă socială, în contextul în care, de la începutul anului, în judeţ s-au înregistrat aproape două sute de cazuri de abuzuri asupra lor.

 • Şoselele morţii şi-au luat tributul şi în 2009
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şoselele morţii şi-au luat tributul şi în 2009

  Zeci de oameni mor în fiecare an pe şoselele din judeţul Alba şi alte câteva sute rămân cu traume fizice sau phisice pe viaţă. 141 de accidente rutiere pe şoselele judeţului Alba soldate cu moartea a 36 de persoane au avut loc de la începutul anului până la această dată

 • Spectacol de „Serbările Unirii“ la Casa de Cultură a Studenţilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spectacol de „Serbările Unirii“ la Casa de Cultură a Studenţilor

  Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia organizează în cadrul Festivalului Naţional Studenţesc „Serbările Unirii“ Ediţia a XVIII-a, în perioada 26 – 29 noiembrie 2009, două concursuri de interpretare vocală muzică populară şi muzică uşoară.