Stiri despre transilvania

  13454 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ginerele şi-a omorât socrul cu toporul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ginerele şi-a omorât socrul cu toporul

  Teribilul eveniment s-a produs noaptea trecută, în jurul orelor 22,00 în oraşul Sângeorz-Băi. Potrivit anchetatorilor, Dumitru Zaharie, un tânăr de 28 de ani, şi-a lovit socrul, pe Flore Andresi, cu o secure în cap de mai multe ori.

 • Vot anemic în Bistriţa-Năsăud
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vot anemic în Bistriţa-Năsăud

  Amplasată în apropierea Gării şi Autogării din Bistriţa, secţia din strada Rodnei a fost luată cu asalt de alegătorii aflaţi în tranzit prin oraş, de fotbaliştii şi susţinătorii echipei FCM Braşov, cu care Gloria Bistriţa avea astăzi meci, la care s-au adăugat rezidenţii fără buletin de Bistriţa.

 • Garsoniere cu 10.000 de euro la Satu Mare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Garsoniere cu 10.000 de euro la Satu Mare

  Preţurile locuinţelor cu o cameră pornesc de la 10.000 de euro, dar pot ajunge să coste dublu. Lipsa de lichidităţi blochează piaţa imobiliară în continuare. Preţurile apartamentelor sunt mai mici cu 20-30% decât anul trecut.

 • Covoare care reproduc Poarta I a Cetăţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Covoare care reproduc Poarta I a Cetăţii

  Fabrica Incov a realizat două covoare speciale pentru a marca aniversarea a 30 de ani de la înfiinţarea societăţii. Ele au fost expuse ieri în parcul de pe Platoul Romanilor.

 • Satu Mare: Expoziţie gastronomică la Liceul Economic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Satu Mare: Expoziţie gastronomică la Liceul Economic

  „Hrană pentru toţi“ la Liceul Economic.Elevii mai multor Şcoli de Arte şi Meserii din judeţ s-au întrecut la gătit. Cu ocazia săptămânii educaţiei globale la Satu Mare au fost lansate două cărţi cu reţete tradiţionale autohtone.

 • Clujul ar putea avea primul parc de câini din România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Clujul ar putea avea primul parc de câini din România

  Octavian Mureşanu, un student la peisagistică la Cluj, a conceput proiectul unui parc dedicat exclusiv câinilor, în piaţa Ion Agârbiceanu din cartierul Andrei Mureşanu. Laszlo Atilla, viceprimarul Clujului, susţine că un asemenea proiect ar putea fi pus în aplicare în oraşul de pe Someş, mai ales că Primăria nu a reuşit până acum să mulţumească proprietarii de câini.

 • Ofertele de Revelion nu se trec nici la preţuri de nimic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ofertele de Revelion nu se trec nici la preţuri de nimic

  În Sângeorz-Băi şi Colibiţa a început maratonul preţurilor cât mai mici. Cu toate că, în zonele turistice din judeţ,  ofertele ajung şi la 150 de lei de persoană, bistriţenii nu s-au grăbit să îşi facă rezervări

 • Sătmărean, fan de Logan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sătmărean, fan de Logan

  Aseară a fost prima întâlnire oficială a posesorilor de autoturisme Logan. Mai mulţi tineri pasionaţi de marca auto naţională din municipiu au pus bazele Clubului „Logan“. Ei şi-au propus să adune cât mai mulţi membri, alături de care să participe la reuniuni.