Stiri despre transformers

  37 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • CHIMP - Robotul cimpanzeu care se transformă în tanc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CHIMP - Robotul cimpanzeu care se transformă în tanc

  Oamenii de ştiinţă din cadrul Universităţii Carnegie Mellon au creat un robot inspirat, parcă, din seria de succes „Transformers”. Dispozitivul denumit CHIMP (trad. eng. cimpanzeu) poate să meargă, să se caţere şi se transformă chiar şi într-un tanc, potrivit Daily Mail.

 • Megan Fox ia o pauză de la actorie: „Noul meu job e să
fiu mamă“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Megan Fox ia o pauză de la actorie: „Noul meu job e să fiu mamă“

  La patru luni de la naşterea primului ei copil, Megan Fox, una dintre cele mai în vogă actriţe americane, desemnată în numeroase rânduri „cea mai sexy femeie din lume“, îşi revizuieşte priorităţile din viaţă. Starul din „Transformers“ vrea să ia o pauză de la actorie.

 • Shia LaBeouf a filmat într-un spital bucureştean
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Shia LaBeouf a filmat într-un spital bucureştean

  Actorul american Shia LaBeouf, aflat de câteva săptămâni la Bucureşti, a filmat la Spitalul Medicover mai multe scene pentru cea mai nouă producţie a Studiourilor MediaPro, „The Necessary Death of Charlie Countryman", informează Mediafax.

 • Nume de robot pentru un bebeluş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nume de robot pentru un bebeluş

  Un copil nenăscut ar putea primi numele Megatron, după robotul malefic din seria „Transformers“, dacă unchiul său reuşeşte să strângă un milion de prieteni pe grupul de pe Facebook.

 • VIDEO Sandra Bullock şi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Sandra Bullock şi "Transformers 2", favorite la Zmeura de Aur 2010

  În timp ce visează la covorul roşu, vedetele de la Hollywood tremură la vestea celor care se decernează cu o zi înainte, premiile Zmeura de Aur (Razzies). Cu şapte nominalizări fiecare, "Transformers 2" şi "Land of the Lost" sunt favorite anul acesta, notează San Francisco Chronicle.

Modifică Setările