Stiri despre traian ungureanu

  52 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Înainte!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Înainte!

  Mai, 2029. Pe la colţuri se şopteşte că am fi murit demult. Alte voci întunecate spun că timpul trăieşte dar fără noi. S-ar fi încolăcit ca o reptilă beată şi îşi priveşte coada. Am fi, de fapt, în 1949. Aprilie ’49.

 • Avion nemţesc, prăbuşit în stil românesc după ce a fost reparat clandestin şi alimentat cu benzină proastă. Un om a murit şi un altul a fost rănit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Avion nemţesc, prăbuşit în stil românesc după ce a fost reparat clandestin şi alimentat cu benzină proastă. Un om a murit şi un altul a fost rănit

  Investigaţia unui accident aviatic produs acum un an şi jumătate, în judeţul Iaşi, scoate la iveală date revoltătoare. Potrivit unui raport oficial, aeronava fusese reparată clandestin, era neomologată, iar combustibilul folosit în timpul zborului a fost de proastă calitate. Zborul în urma căruia o persoană a murit şi alta a fost rănită a avut loc sub ochii mai multor oficiali ai judeţului Iaşi, printre care şi şeful Poliţiei.

 • Un sfîrşit ruşinos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un sfîrşit ruşinos

  E obiceiul bizar al celui ce şi-a pierdut minţile să creadă, în timp ce îşi potriveşte laţul la gît, că va pieri lovit de schimbarea climatică sau de duşmanii progresului. Cum nu mai e mult pînă în clipa în care eroul acestei scenete va da cu piciorul în scaunul de dedesubt, trebuie spus că lumea în care trăim e o ruşine. Pentru?

 • Zarul, cîndva!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zarul, cîndva!

  Spre sfîrşitul secolului XX, ne-am tîmpit. Am rupt ultima legătură cu ordinea minţii, am tăiat parîmele şi ne-am lăsat în voia curenţilor subterani care mută mîl pe întuneric. Astăzi, sîntem nemăsurat de proşti. Mai avem o singură competenţă: ne pricepem să rezolvăm cererile elementare ale lăcomiei. Restul e îngropat. Picajul bunei creşteri, barbaria vieţii publice, neghiobia şi nesimţirea cea mai rîncedă s-au lăţit majoritar.

 • Cum se cască în Antarctica
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum se cască în Antarctica

  Evident, despre morţi, numai de bine! Dar despre suferinzi? Dacă e vorba de UE, de la excepţional, în sus! Un norod amplu de mincinoşi spilcuiţi, orbi din convingere şi slugi sosite la Bruxelles din judeţul de baştină turează din ce în ce mai guraliv în pregătirea alegerilor europene de anul viitor.

 • Ilie Cuceritorul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ilie Cuceritorul

  Ilie Balaci a fost valoare şi iar valoare. Valoare pură şi scăpărătoare, în vremuri care răsturnaseră înţelesul elementar al performanţei şi presăraseră, pe tot cuprinsul ţării, otrăvuri de stîrpit talentul. Dar asta înseamnă că, în chiar clipa dispariţiei lui Balaci, trebuie să vorbim de capodopera care i-a fost părinte şi discipol: Universitatea Craiova.

 • Europarlamentarii români, în Comisia LIBE – Emilian Pavel (PSD): Dacă apreciaţi protocoalele secrete, vă rog să le implementaţi la dumneavoastră în ţară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Europarlamentarii români, în Comisia LIBE – Emilian Pavel (PSD): Dacă apreciaţi protocoalele secrete, vă rog să le implementaţi la dumneavoastră în ţară

  Europarlamentarul PSD Emilian Pavel a atras atenţia luni seară, în Comisia pentru libertăţi civile, justiţie şi afaceri interne (LIBE), că în ultimul raport MCV al Comisiei Europene nu s-a vorbit despre abuzurile din justiţie, adăugând totodată că aceste abuzuri au fost provocate de protocoale dintre serviciile secrete şi instituţiile din justiţie.

 • O activare şi mai
multe învăţăminte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O activare şi mai multe învăţăminte

  Parlamentul European a votat marţi, 12 septembrie, pentru Ungaria, activarea articolului 7 din Tratatul Uniunii Europene, ca o măsură sanitară, de protecţie a valorilor comune ale Europei. Construcţia noastră comună, chiar dacă este în plin proces de edificare, se bazează pe respectarea libertăţii, demnităţii şi egalităţii, pe respectarea demnităţii umane şi a drepturilor omului, precum şi pe valoarea politică fundamentală - statul de drept.

 • #rezist - sau despre falimentul moral al lui Traian Ungureanu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  #rezist - sau despre falimentul moral al lui Traian Ungureanu

  Domnule Ungureanu, din respect pentru luările de poziţie împotriva PSD-ului, nu o să vă răspund aşa cum se cuvine, adică să vă persiflez. O să mă lansez într-o polemică, totuşi, cu domnia voastră pe această temă. Ca să vă fie clar, noi am rezistat la ger, domnule!

 • Moya PSD!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moya PSD!

  Cine a spus că realitatea există? Că unu şi cu unu fac în jur de doi, că alegerile se cîştigă şi se pierd la vot şi că, pînă şi în tenis, autul e aut? Fără îndoială, un înapoiat. Un mîrlan care, tolerat în sala de banchete de la Versailles, cere ciorbă de burtă. Cineva în care lipsa de gust şi incompetenţa filozofică domnesc şi terfelesc înţelesurile superioare ale lumii.

 • Etapele măsurilor pe care UE le-ar putea lua împotriva României
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Etapele măsurilor pe care UE le-ar putea lua împotriva României

  Răspunsurile şi  acţiunile politicienilor din majoritatea PSD-ALDE în ceea ce priveşte respectarea statului de drept, de multe ori similare cu cele ale omologilor din ţări ca Ungaria sau Polonia, ar putea atrage, în viitorul apropiat, pedepsirea atitudinii României de către instituţiile Uniunii Europene.

 • Mat în subteran
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mat în subteran

  Nu e clar dacă şi de ce am intrat în 2018. În caz că am făcut-o doar pentru a aniversa centenarul Unirii sau pentru a da o fugă pînă la colţ după pîine, e totuna. Amîndouă satură pe moment, trec repede şi îngăduie  rutina. Vom mai găsi ani de aniversat şi felii de mestecat.

 • Borfaşi rebeli
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Borfaşi rebeli

  Aşadar, era o chestiune de iniţiale! După 30 de ani de ipoteze şi bănuieli  care au încărcat şi încurcat mintea naţiei, PSD a găsit dezlegarea: problema nu e SRI! Problema e SPI! Statul Paralel şi Ilegitim!

 • Pulbere de comunism
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pulbere de comunism

  Au trecut o sută de ani de la prima crimă comunistă şi ultima e, încă, departe. După zeci de milioane de cadavre, Marx, Lenin şi Stalin, Mao şi Pol Pot au pierdut reputaţie cam cît un ucigaş bătrîn căruia nu-i mai cedează nimeni locul în tramvai.

 • PSD românoctonul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PSD românoctonul

  Oricît ne-ar învăţa proverbul altceva, în casa spînzuratului se cade să vorbeşti tocmai de funie. Să luăm cazul României, ţara în care, din 1945 încoace, unul şi acelaşi partid se schimbă şi preschimbă, face istoria şi legea, cu un singur rezultat: ruina. Despre ce altceva ar trebui să vorbim în România, dacă nu despre necontenita cădere care ne ţine loc de istorie?