Stiri despre tragedie

  1380 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Şoferul care a ucis o întreagă familie la Tuluceşti a fost prins!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şoferul care a ucis o întreagă familie la Tuluceşti a fost prins!

  Doi soţi din Tuluceşti au fost accidentaţi mortal şi aruncaţi pe marginea drumului, în timp ce se întorceau acasă de la rude. Cadavrele au fost descoperite de nişte săteni, în bălăriile de pe marginea drumului, la mai bine de şase ore de la producerea accidentului. Autorul carnagiului a fost prins de Poliţie.

 • Cadavrul unei bătrâne, descoperit de un câine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cadavrul unei bătrâne, descoperit de un câine

  Tragedie într-un bloc turn din cartierul Micro 14 după ce o bătrână de 82 de ani care a căzut în această dimineaţă de la balcon s-a zdrobit de grilajul metalic al unui cabinet medical.

 • Wayne Rooney, martorul unei tragedii!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Wayne Rooney, martorul unei tragedii!

  Wayne Rooney a câştigat titlul de "Jucătorul anului" în Anglia. Alături de fratele său geamăn şi de prietenul şi jucătorul lui Chelsea, Ashley Cole, a sărbătorit  într-un club de noapte din Londra. Petrecerea s-a încheiat tragic pentru un turist portughez de numai17 ani, el murind din cauza unei supradoze de cocaină

 • VIDEO Tragedia soldatului israelian Gilad Shalit, într-un video al Hamas
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Tragedia soldatului israelian Gilad Shalit, într-un video al Hamas

  Pentru a pune presiune asupra Israelului privind eliberarea unui prizonier în schimbul soldatului israelian Gilad Shalit, organizaţia palestiniană Hamas a făcut public un video animat în care era prezentat tatăl lui Shalit. Mesajul filmului este sinistru - dacă solicitările grupării islamiste nu vor fi satisfăcute, Gilad Shalit, captiv timp de aproape 4 ani, s-ar putea întoarce acasă într-un sicriu, relatează CNN.

 • Răpus de criză, un alpinist a plonjat în gol
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Răpus de criză, un alpinist a plonjat în gol

  Mihai Doroş (35 de ani), patronul a două firme de alpinism utilitar, s-a aruncat ieri de la geamul apartamentului în care locuieşte tatăl său. Bărbatul a căzut de la etajul IV al blocului situat pe strada Negoiului şi s-a zdrobit de caldarâm. Medicii de ambulanţă sosiţi la faţa locului n-au reuşit să-l resusciteze.

 • Expertiza din Rusia s-a încheiat: toate fragmentele avionului au fost ridicate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Expertiza din Rusia s-a încheiat: toate fragmentele avionului au fost ridicate

  Expertiza la locul tragediei aviatice de lângă Smolensk, în vestul Rusiei, s-a încheiat vineri. Toate fragmentele avionului TU-154 prăbuşit sâmbăta trecută, precum şi alte obiecte ce pot ajuta în ancheta asupra cauzelor catastrofei în care au murit 96 de lideri politici şi militari polonezi, între care preşedintele Lech Kaczynski, au fost ridicate, a anunţat Comitetul de anchetă al Procuraturii Rusiei.

 • Zi de doliu naţional în memoria victimelor de la Smolensk
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zi de doliu naţional în memoria victimelor de la Smolensk

  Data de 18 aprilie a fost declarată zi de doliu naţional în memoria victimelor din pădurea de la Smolensk. Toate instituţiile publice, dar şi pesoanele fizice au obligaţia să facă acest lucuru, în cazul în care au arborate steaguri la locuinţă.

 • Cercetări extinse în cazul incubatorului Maternităţii Bucur
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cercetări extinse în cazul incubatorului Maternităţii Bucur

  Spitalul Clinic de Urgenţă „Sfântul Ioan" din Capitală şi firma Aciram SRL, care asigură service-ul aparaturii medicale din unitatea sanitară, au fost puse sub acuzare pentru vătămare corporală gravă şi neglijenţă în serviciu în cazul bebeluşului ars în incubatorul Maternităţii Bucur.