Stiri despre tracey cox

  11 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cât de normală este viaţa ta sexuală în cuplu?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât de normală este viaţa ta sexuală în cuplu?

  Cât de des fac sex cuplurile căsătorite? Este normal să ai fantezii sexuale cu altcineva decât partenerul de viaţă? Reputatul sexolog britanic Tracey Cox răspunde celor mai des întâlnite întrebări legate de sexualitate.

 • Sfaturile sexologului Tracey Cox pentru un sex oral de neuitat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sfaturile sexologului Tracey Cox pentru un sex oral de neuitat

  Sexul oral este o parte esenţială a vieţii intime într-un cuplu, consideră renumitul sexolog britanic Tracey Cox. Aceasta a trecut în revistă pe blogul său o serie de sfaturi menite să transforme o partidă de sex oral într-un moment de neuitat pentru orice bărbat.

 • Noua ordine sexuală spulberă miturile amoroase
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noua ordine sexuală spulberă miturile amoroase

  Sexul la prima întâlnire, relaţiile între colegii de muncă şi dezvăluirea istoricului amoros sunt considerate mituri în societatea modernă. S-au schimbat, însă, valorile morale atât de mult în ultimii ani?

 • Testul care arată dacă un cuplu ar trebui să locuiască sau nu sub acelaşi acoperiş: Credeţi că sunteţi pregătiţi să vă mutaţi împreună?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Testul care arată dacă un cuplu ar trebui să locuiască sau nu sub acelaşi acoperiş: Credeţi că sunteţi pregătiţi să vă mutaţi împreună?

  Două studii recente au aruncat vălul incertitudinii asupra unui aspect care poate decide soarta unei relaţii. Primul spunea că perechile care locuiesc împreună prea mult timp înainte de căsătorie riscă să se despartă, în timp ce al doilea sugera că, din contră, cei care preferă concubinajul înainte de a-şi oficializa legătura au şanse să reziste o viaţă împreună. Sexologul Tracey Cox a pus la punct un test menit să vină în ajutorul cuplurilor.

 • Ce să schimbi în 2014 ca să-ţi meargă bine în viaţa sexuală şi profesională
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce să schimbi în 2014 ca să-ţi meargă bine în viaţa sexuală şi profesională

  Majoritatea oamenilor îşi fac promisiuni la trecerea dintre ani: unele au legătură cu sănătatea, altele cu profesia, dar foarte puţine dintre ele vizează sexualitatea. Prinşi între treburile casnice şi sarcinile de la birou, partenerii uită să se mai bucure de nopţile în doi şi ajung, după un amar de vreme, la veşnica dilemă amoroasă: „Unde am greşit?“.

 • Pasională, practică, dependentă: ce tip de relaţie ţi se potriveşte?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pasională, practică, dependentă: ce tip de relaţie ţi se potriveşte?

  Relaţiile amoroase nu sunt atât de diferite, chiar dacă ne place să credem că avem o poveste unică. Reputatul sexolog britanic Tracey Cox, autoare a 14 cărţi despre psihologia cuplului, a identificat şase tipuri de relaţii de cuplu în funcţie de comportamentul emoţional şi sexual al partenerilor

 • Sex pe platoul de filmare. Apoi, sfaturi de la psihologi. Ultimul strigăt în materie de reality show
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sex pe platoul de filmare. Apoi, sfaturi de la psihologi. Ultimul strigăt în materie de reality show

  Terapie de cuplu şi sex în direct, aceasta este cea mai recentă idee de show de televiziune propusă de producătorii postului Channel 4. Trei cupluri din Marea Britanie îşi vor face de de cap într-o cutie de carton, amenajată în interiorul platoului de filmat, în timp ce o echipă de terapeuţi şi psihologi aşteaptă să discute „la cald“ despre problemele sexuale şi emoţionale cu care se confruntă cuplurile din ziua de azi.

Modifică Setările