Stiri despre toxicitate

  13 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Românii, propaganda rusă şi crimele Kremlinului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Românii, propaganda rusă şi crimele Kremlinului

  Dacă marile puteri sunt vulnerabile în faţa propagandei ruse, oare cum e România, în condiţiile în care parte din elitele ei nu s-au hotărât încă, pe deplin, dacă vor o democraţie liberală şi un stat de drept autentic?

 • Mai avem nevoie de presă liberă în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mai avem nevoie de presă liberă în România

  Presa românească este cangrenată de tonomate, manipulatori de profesie, ofiţeri acoperiţi sau descoperiţi, falşi jurnalişti, aşa zişi formatori de opinie şi tot felul de alte vedete, care otrăvesc permanent mediul şi societatea românească. Opinia publică are mari semne de îndoială privind presa românească. Societatea românească în ansamblu, este afectată grav de această toxicitate.

 • Otrăvirea cu mercur: simptome
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Otrăvirea cu mercur: simptome

  Mercurul este substanţa naturală non-radioactivă cea mai otrăvitoare de pe planeta noastră. Chiar şi un singur atom de mercur ajuns în organism poate fi extrem de dăunător. Cu toate acestea, stomatologii continuă să susţină că mercurul eliberat din plombele cu amalgam nu reprezintă un pericol pentru sănătate.

 • Ţigara electronică vs. ţigara normală. Cum vrea Guvernul
să taxeze noul viciu al românilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ţigara electronică vs. ţigara normală. Cum vrea Guvernul să taxeze noul viciu al românilor

  Intenţia Guvernului de a taxa ţigările electronice, începând cu anul viitor, asemenea ţigărilor normale, încinge spiritele între partizanii acestora, pe de o parte, şi cei care se opun dispozitivelor, pe altă parte. În timp ce primii spun că ţigările electronice nu sunt toxice şi te ajută să te laşi de fumat, ceilalţi afirmă că, de fapt, acestea sunt mai nocive decât ţigările clasice.

 • Fumătorii, mai trişti şi mai stresaţi decât nefumătorii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fumătorii, mai trişti şi mai stresaţi decât nefumătorii

  Fumătorii care, până în prezent, n-au fost speriaţi de avertizările medicilor şi de legile antitabac, acordă, mai nou, atenţie unui studiu legat de efectele consumului de nicotină asupra sănătăţii emoţionale. Potrivit cercetătorilor, persoanele care fumează sunt mai triste şi mai stresate decât cele care nu fumează.

 • Scurgere de acid deasupra Texasului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scurgere de acid deasupra Texasului

  Patru pompieri se numără printre cele nouă persoane spitalizate după spargerea unui rezervor la o uzină din Texas City.

 • 5 sfaturi care-ţi salvează copilul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 sfaturi care-ţi salvează copilul

  Ştiai că reacţiile adverse ale anumitor medicamente sunt mai întâlnite la copii decât la adulţi? Motivul? Organismul micuţilor nu este încă pregătit să le asimileze.

 • Atenţie la plantele toxice!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Atenţie la plantele toxice!

  Există plante care conţin substanţe active cu efecte puternice, fiind folosite pentru producerea unor medicamente, de aceea nu este bine să le iei la întâmplare.