Stiri despre top licee

  191 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • CNS Zalău – liceul cu cele mai mari medii din Ardeal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CNS Zalău – liceul cu cele mai mari medii din Ardeal

  Colegiul Naţional Silvania din Zalău este cel mai bine cotat liceu din judeţul Sălaj, conform topului realizat de Intuitext şi AdmitereLiceu.ro. CNS ocupă locul 25 la nivel naţional, fiind urmat, la mare distanţă, de Colegiul Naţional Simion Bărnuţiu din Şimleu, locul 91,  şi de Liceul Pedagogic Zalău, pe locul 228.

 • Cele mai bune licee din România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune licee din România

  Multe colegii din ţară au în spate sute de ani de experienţă, profesori emeriţi şi zeci de mii de absolvenţi valoroşi. Liceele înfiinţate în secolul XIX şi-au creat o reputaţie în timp, iar acum sunt printre cele mai râvnite din ţară.

 • Top: Liceul „Nicolae Bălcescu”, cel mai bun din Cluj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Top: Liceul „Nicolae Bălcescu”, cel mai bun din Cluj

  Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu” s-a clasat în urma repartizărilor computerizate în frunea clasamentului celor mai performante instituţii de învăţământ din Cluj. Aici, la specializarea Ştiinţele naturii ultima notă de admitere a fost 9,46, cea mai mare la nivelul judeţului Cluj.

 • Topul liceelor din Timişoara: Colegiul Bănăţean cel mai bun. Liceul Auto, cel mai slab
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul liceelor din Timişoara: Colegiul Bănăţean cel mai bun. Liceul Auto, cel mai slab

  Timişoara a înregistrat doar două note de 10 în acest an la bacalaureat. Punctajul maxim a fost obţinut de Alexandra Jebelean de la Liceul Pedagogic „Carmen Sylva” şi de Maria Măgurean de la Colegiul Bănăţean, liceu ce a obţinut cele mai bune rezultate. La polul opus se află Liceul Auto, care a avut 111 elevi respinşi.

 • Greşeli de evitat la admiterea în liceu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Greşeli de evitat la admiterea în liceu

  Mulţi dintre elevi consideră că, dacă au note mari la terminarea gimnaziului, nu trebuie să opteze pentru multe licee atunci când pun codurile în foaia de înscriere. Peste 200.000 de elevi, împreună cu părinţii lor, încep mâine completarea fişelor pentru admiterea la liceu.

 • Care sunt liceele cele mai căutate din ţară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Care sunt liceele cele mai căutate din ţară

  Elevii depun fişele de înscriere pe 17 iunie,iar calculatorul le repartizează pe 2 iulie.Sunt recomandate cât mai multe opţiuni. După evaluarea naţională din mai, la matematică şi limba română, luna aceasta încep înscrierile pentru admiterea computerizată în licee.

 • Şcoala premianţilor din Alba Iulia, Colegiul „Horea, Cloşca şi Crişan“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şcoala premianţilor din Alba Iulia, Colegiul „Horea, Cloşca şi Crişan“

  Elevii care învaţă la Colegiul „Horea, Cloşca şi Crişan“ au obţinut în anul şcolar 2008-2009, 84 de premii dintre care nouă naţionale. Într-un clasament al celor mai bune licee din Alba Iulia, Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan“ (HCC), este pe primul loc urmat de Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian“ şi Colegiul Apulum.