Stiri despre top facultati

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Admitere facultate 2015. Oportunităţile de angajare, cel mai important criteriu în alegerea unei universităţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Admitere facultate 2015. Oportunităţile de angajare, cel mai important criteriu în alegerea unei universităţi

  Admitere facultate 2015. Pentru tinerii şi părinţii din România, dintre elementele de succes profesional specifice unei universităţi, cel mai important este ca „studenţii săi să aibă şanse mari să se angajeze imediat după absolvire” alături de „să aibă parteneriate cu firme care oferă studenţilor internshipuri”, relevă un studiu lansat de D&D Reasearch, la iniţiativa Universităţii Româno-Americane.

 • Facultăţile au primit note de la Ministerul Educaţiei. Află aici cât de bună este facultatea la care înveţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Facultăţile au primit note de la Ministerul Educaţiei. Află aici cât de bună este facultatea la care înveţi

  Ministerul Educaţiei a împărţit în cinci categorii valorice programele oferite de universităţi: de la A- cel mai bun, la E- cel mai slab. În categoria A sunt 20,19% de programe considerate de top din cele 1075. Categoria B reuneşte 22,1% din totalul programelor de studiu, categoria C strânge aproape un sfert, în timp ce grupa D- 12,19%, iar E - 20,9%.

 • Care sunt cele mai căutate facultăţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Care sunt cele mai căutate facultăţi

  Zeci de mii de absolvenţi de liceu se pregătesc să se înscrie la universitate începândcu luna iulie și încearcă să intre pe locurile fără taxă, unde concurenţa e tot mai mare. Universităţile din ţară au pregătit aproape 63.000 de locuri pentru învăţământul superior. Pentru unele facultăţi concurenţa este acerbă, altele însă rămân cu locurile neocupate.