Stiri despre tonifiere

  21 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Combinaţa de lapte şi cacao, un
bun înlocuitor al shake-urilor proteice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Combinaţa de lapte şi cacao, un bun înlocuitor al shake-urilor proteice

  Cercetătorii iranieni au descoperit că laptele poate fi un bun înlocuitor al shake-urilor din comerţ. Un pahar de laptele şi cacao energizează corpul, creşte rezistenţa cu aproximativ şase minute mai mult decât un shake proteic, îmbunătăţeşte ritmul cardiac şi nivelurile de acid lactic, vinovat pentru crampele musculare.

 • Antrenamentul de 4 minute care poate înlocui o oră la sala de fitness
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Antrenamentul de 4 minute care poate înlocui o oră la sala de fitness

  Un antrenament extenuant la sală nu este potrivit pentru toată lumea şi de multe ori se întâmplă să nu avem timp pentru aşa ceva. Totuşi, aceasta nu este o scuză pentru a refuza exerciţiul. Bright Side propune un set de exerciţii care nu vă va lua mai mult de 5 minute şi care are efecte vizibile asupra siluetei.

 • Dieta cu urzici: slăbeşti şi îţi tonifiezi corpul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieta cu urzici: slăbeşti şi îţi tonifiezi corpul

  Frunzele verzi de urzică au o valoare nutritivă excelentă. Bogate în minerale (fier, calciu, magneziu, fosfor, potasiu) şi vitamine (A, B, C, E, K), ele suprimă pofta de mâncare, motiv pentru care sunt ideale în curele de slăbire.

 • Poziţii sexuale care te ajută să ai un corp de invidiat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poziţii sexuale care te ajută să ai un corp de invidiat

  Dacă nu ai timp de exerciţii, dar ţi-ai dori să ai un corp de invidiat, încearcă una dintre aceste poziţii, data viitoare când faci sex cu iubitul tău. Bonus, aceste ipostaze îţi garantează o partidă de zile mari, aşa că sigur veţi vrea să le încercaţi iar şi iar.

 • Tonifiază-ţi trupul în ritmul chakrelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tonifiază-ţi trupul în ritmul chakrelor

  Chakrele sunt centre de energie din corpul nostru, care au rolul de a ne echilibra psihic, fizic, spiritual, astfel încât să avem o viaţă armonioasă. Profită de gimnastica în funcţie de chakre şi îţi vei recăpăta silueta şi vitalitatea de altădată.

 • Kangoo Jumps, Tae
Bo sau Zumba Dance, fiţe la sala de sport sau sporturile ideale pentru slăbit
şi tonifiere?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Kangoo Jumps, Tae Bo sau Zumba Dance, fiţe la sala de sport sau sporturile ideale pentru slăbit şi tonifiere?

  Clasicul aerobic cu ale lui exerciţii mult prea plictisitoare pentru femeia dinamică din zilele noastea a pierdut terenul în faţa new entry-urilor din sălile de sport, Kangoo Jumps, Tae Bo, Step Coregrafic sau Zumba Fitness. Cei mai mulţi instructori au fost nevoiţi să se adapteze cerinţelor pieţei, astfel că puţini sunt cei care  ai rămas în urmă şi nu s-au reprofilat pe noile tehnici de slăbit şi tonifiere atât de populare peste Ocean.

 • Mărirea
naturală a sânilor: mit sau adevăr?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mărirea naturală a sânilor: mit sau adevăr?

  Femeile care nu au fost înzestrate de la natură cu un bust generos caută tot felul de soluţii pentru mărirea sânilor. Cremele, tincturile şi pastilele pe bază de hormoni sunt frecvent vizate de doamnele care visează la sâni mai mari. Dar sunt aceste soluţii eficiente? Mărirea naturală a sânilor poate fi posibilă?

 • Zaţul de cafea, o soluţie naturală împotriva celulitei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zaţul de cafea, o soluţie naturală împotriva celulitei

  Numeroase produse cosmetice recomandate pentru rolul lor în reducerea celulitei conţin cafeină care ajută la eliminarea grăsimilor de pe anumite părţi ale corpului, iar zaţul de cafea este considerat una dintre soluţiile naturale indicate pentru eliminarea celulelor moarte şi hidratarea pielii, potrivit passionsante.be şi elle.com.

 • Legendarii gladiatori erau vegetarieni şi consumau o băutură cu cenuşă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Legendarii gladiatori erau vegetarieni şi consumau o băutură cu cenuşă

  De-a lungul istoriei, lista celor care au ales o dietă vegetariană a oferit, ocazional, surprize neaşteptate: Mahatma Gandhi, Henry Ford, Michael Clark Duncan, Mark Twain şi Adolf Hitler. Acum, un nou studiu de medicină legală susţine că şi faimoşii gladiatorii romani ar putea s-o completeze.

 • VIDEO Fandările, mai mult ca perfecte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Fandările, mai mult ca perfecte

  Apariţia atâtor antrenamente care de care mai sofisticate ne-a făcut să uităm că exerciţiile simple sunt, uneori, cele mai eficiente. Fandările ilustrează poate cel mai bine acest lucru.

 • Exerciţii pentru picioare perfecte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Exerciţii pentru picioare perfecte

  Vara este sezonul rochiilor, fustelor şi pantalonilor scurţi, motiv pentru care este aproape obligatoriu să ai picioare fără cusur. Uite cum poţi să le obţii cu doar 15 minute de exerciţii zilnice.

 • Cele mai eficiente exerciţii pentru fesieri tonifiaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai eficiente exerciţii pentru fesieri tonifiaţi

  Din varietatea de exerciţii recomandate de antrenori la sală pentru tonifierea posteriorului, două s-au dovedit a fi cele mai eficiente în urma unor studii care măsoară activitatea electrică a muşchilor.

 • Dispozitivul bizar care face ridurile să dispară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dispozitivul bizar care face ridurile să dispară

  Japonezii au lansat pe piaţă „Face Slimmer Exercise Mouthpiece“, o pereche de buze din silicon destinate femeilor, gadget care se persupune că face exerciţiile faciale mai eficiente şi ajută la obţinerea unui aspect tineresc.

 • Iată cum poţi tonifia «zonele-problemă»!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iată cum poţi tonifia «zonele-problemă»!

  Te pregătești să mergi la mare şi ai observat că ai puţină burtică şi că ar trebui să-ţi mai ,,lucrezi" puţin braţele? Îţi propunem câteva exerciţii, care te vor ajuta să arăţi perfect în costumul de baie.