Stiri despre tnb

  400 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Invitaţie la comedie.
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Invitaţie la comedie. "Sâmbătă, duminică, luni" se joacă la Călăraşi pe 14 mai

  O comedie spumoasă, pusă în scenă cu actori de excepţie ai teatrului Naţional Bucureşti. Luni, 14 mai, călărăşenii, sunt invitaţi la piesa “Sâmbătă, duminică, luni”, la sala de spectacole Barbu Ştirbei a Consiliului Judeţean. Acţiunea piesei, care îi are pe afiş pe Ileana Stana Ionescu, Costel Constantin, Cecilia Bârbora, George Motoi, Traian Stănescu şi Rodica Mureşan, se petrece la Neapole, oraşul atât de des

 • Teatrul Național București reia spectacolele de matineu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Teatrul Național București reia spectacolele de matineu

  Continuând o tradiţie mai veche şi dorind să vină în întâmpinarea celor care vor să-şi petreacă duminica în familie la teatru, Naţionalul bucureştean a reînceput programarea spectacolelor în matineu.

 • „Fabuloşii bărbaţi înaripaţi” aterizează la Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Fabuloşii bărbaţi înaripaţi” aterizează la Bucureşti

  Pe 25 şi 26 aprilie, la Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti, în cadrul unui schimb cultural bilateral, este invitat un spectacol a Teatrului Csokonai din Debreţin, Ungaria, intitulat „Fabuloşii bărbaţi înaripaţi"

 • Spectacole de top la început de an
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spectacole de top la început de an

  După o minivacanţă, teatrele îşi reîncep activitatea în forţă, programând cele mai importante dintre spectacolele anului trecut sau primele premiere ale lui 2012.

 • Ion Caramitru şi „Dor de Eminescu“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ion Caramitru şi „Dor de Eminescu“

  Începând din luna ianuarie, Teatrul Naţional din Bucureşti va include în repertoriul permanent recitalul „Dor de Eminescu", susţinut de actorul Ion Caramitru şi clarinetistul Aurelian Octav Popa

 • Integrala Caragiale, la Naţionalul bucureştean
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Integrala Caragiale, la Naţionalul bucureştean

  Mai mulţi regizori vor pregăti, special pentru Anul Caragiale, spectacole după textele marelui dramaturg, la Teatrul Naţional din Bucureşti (TNB), în cadrul Integralei Caragiale.

 • „Omul cu mârţoaga“, în premieră la Teatrul Naţional
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Omul cu mârţoaga“, în premieră la Teatrul Naţional

  Premiera oficială a spectacolului „Omul cu mârţoaga" de George Ciprian, cea de-a doua premieră a actualei stagiuni, va avea loc miercuri, 23 noiembrie 2011, ora 20.00, la Sala Amfiteatru a Teatrului Naţional „I.L.Caragiale" din Bucureşti.

 • Bilete pe scenă la concertul Johann Strauss Ensemble
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bilete pe scenă la concertul Johann Strauss Ensemble

  Această nouă categorie de bilete a fost pusă în vânzare pentru concertul „Strauss Forever“ al celebrei orchestre austriece Johann Strauss Ensemble, ce va avea loc la Teatrul Naţional Bucureşti, la 19 decembrie, ora 20.30. Biletul pe scenă va costa 150 de lei.

 • Viol primit cu aplauze
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viol primit cu aplauze

  Un spectacol care analizează societatea actuală, „Purificare“, în regia lui Alexandru Mâzgăreanu, vorbeşte despre felul în care mass-media ia locul lui Dumnezeu. Selecţionat în Festivalul Naţional de Teatru, la secţiunea „Teatrul de mâine“, spectacolul „Purificare“, în regia lui Alexandru Mâzgăreanu, este premiera cu care Teatrul Naţional din Bucureşti (TNB) a deschis stagiunea la Sala Atelier.

 • Programul teatrelor bucureştene, între 1 şi 6 noiembrie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Programul teatrelor bucureştene, între 1 şi 6 noiembrie

  Între 1 şi 6 noiembrie, programul principalelor instituţii de spectacole cuprinde piesele "Macbeth", "Cui i-e frică de Virginia Woolf", "Îngropaţi-mă pe duă plintă" sau "Purificare". Află programul Teatrului Naţional, Teatrului Nottara, Bulandra, Odeon, Teatrului Mic, Teatrului Foarte Mic şi cel al Teatrului Act pentru prima săptămână a lunii noiembrie.

 • Se deschide Festivalul Naţional de Teatru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Se deschide Festivalul Naţional de Teatru

  Cea mai importantă manifestare teatrală a toamnei aduce la Bucureşti, între 28 octombrie şi 6 noiembrie, spectacolele de top ale stagiunii trecute, conferinţe şi lansări de carte.

 • Succes al spectacolului „Cu uşile închise“, în Macedonia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Succes al spectacolului „Cu uşile închise“, în Macedonia

  Spectacolul Teatrului Naţional „I.L.Caragiale" din Bucureşti, „Cu uşile închise", de Jean Paul Sartre, s-a jucat pe 8 septembrie, în deschiderea Festivalului Internaţional de Teatru de Cameră „Risto Şişkov", în Macedonia.

 • Faţadele Teatrului Naţional cad primele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Faţadele Teatrului Naţional cad primele

  Lucrările de renovare a Naţionalului sunt în toi. Intrarea spectatorilor la Sala Mare se va face printr-un tunel, din dreptul „Căruţei cu Paiaţe“, cu acces din bulevard. În iunie 2013, la finalul lucrărilor, instituţia va avea o faţă nouă, cu şase săli de spectacole, terase, cafenele. Investiţia este de aproximativ 48 de milioane de euro.

 • TNB, singurul teatru cu şase săli din lume
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  TNB, singurul teatru cu şase săli din lume

  Lucrările de renovare la Teatrul Naţional Bucureşti încep săptămâna viitoare. Muncitorii au împrejmuit deja zona şi au instalat containerele. La sfârşitul celor 28 de luni, cât vor dura lucrările, instituţia va avea faţă nouă, cu şase săli de spectacole, terase, cafenele, spaţii de expoziţie.

 • Societatea DaKINO şi TNB, în război
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Societatea DaKINO şi TNB, în război

  Societatea DAKINO şi Teatrul Naţional Bucureşti (TNB) sunt în proces pentru recuperarea unor datorii, primul termen fiind stabilit pentru 19 aprilie, informează site-ul Tribunalului Capitalei citat de Mediafax.

 • Teatrul Naţional revine la vechea faţadă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Teatrul Naţional revine la vechea faţadă

  Sală de spectacol în aer liber, săli de expoziţii şi cafenele, dar şi revenirea la vechea faţadă, adaptată însă zilelor noastre, vor schimba înfăţişarea Teatrului Naţional Bucureşti.

 • Cehovul lui Andrei Şerban
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cehovul lui Andrei Şerban

  Regizorul Andrei Şerban (67 de ani) a susţinut ieri, în Sala Atelier a Teatrului Naţional Bucureşti, conferinţa cu tema „Despre Cehov sau Cine mai vrea să meargă la Moscova?“ Andrei Şerban a vorbit despre opera lui Cehov, a criticat dur învăţământul românesc şi a răspuns la întrebările publicului.

 • Maria Buză: „Am visat să fiu balerină“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Maria Buză: „Am visat să fiu balerină“

  Sufletul petrecerii Vedeta mărturiseşte că întotdeauna i-a plăcut să se exprime prin dans şi că, în adolescenţă, era atracţia grupului când mergea în discotecă. Şi acum, dacă participă la un chef, face „spectacol“. Maria Buză este un artist complex. Face teatru pe scena TNB, dar şi în underground, cântă, dansează şi, mai nou, este prezentatoare la emisiunea „O dată-n viaţă“, de la TVR 1.

 • Cosmonauţii lui Radu Afrim
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cosmonauţii lui Radu Afrim

  Radu Afrim, cel mai incomod tânăr regizor din ultimii ani, şi-a prezentat, sâmbătă, la Teatrul Naţional din Cluj-Napoca, noul spectacol, care pune sub lupă singurătatea şi înstrăinarea. „Ultimul mesaj al cosmonautului către femeia pe care a iubit-o cândva în fosta Uniune Sovietică“ vorbeşte despre dramele comunicării.

 • Cele mai tari premiere teatrale ale toamnei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai tari premiere teatrale ale toamnei

  Teatrele din Bucureşti şi din ţară se trezesc la viaţă, reluând spectacolele de succes ale anului trecut şi revigorându-şi repertoriul cu producţii în premieră. Radu Afrim, Silviu Purcărete, Alexandru Tocilescu, Ion Caramitru şi Dragoş Galgoţiu regizează cele mai aşteptate spectacole din toamna aceasta.

Modifică Setările