Stiri despre tineri romani

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • STUDIU Cum arată partenerul
ideal în ochii tinerilor din România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  STUDIU Cum arată partenerul ideal în ochii tinerilor din România

  Un studiu realizat la începutul acestui an printre tinerii din România arată ce îşi doresc aceştia de la un potenţial partener de viaţă şi nivelul de încredere pe care îl acordă persoanelor cunoscute prin intermediul reţelelor sociale sau al aplicaţiilor de dating.

 • Post-scriptum
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Post-scriptum

  Postarea mea de ieri, scrisă înainte de vot, are, citită acum, un aer neîncrezător-melancolic. Îi adaug acest post-scriptum pentru a mulţumi electoratului român. Mi-a prilejuit un moment de euforie.

 • Patru tineri
curajoşi au etalat drapelul României pe Vârful Elbrus al lanţului Munţilor Caucaz
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Patru tineri curajoşi au etalat drapelul României pe Vârful Elbrus al lanţului Munţilor Caucaz

  Un grup de patru temerari din Bucureşti a reuşit în urmă cu o săptămână să atingă Vârful Elbrus de 5.642 de metri din Munţii Caucaz.  Pasionaţi de alpinism, demersul lor nu a avut drept obiectiv doar ajungerea în locul numit şi „Acoperişul Europei“, ci a vizat aducerea unui tribut „Vânătorilor de Munte“ români care în perioada 1942-1943 au fost angajaţi în luptele din Munţii Caucaz.

 • Ce opţiuni de carieră au tinerii români cu experienţă internaţională?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce opţiuni de carieră au tinerii români cu experienţă internaţională?

  În fiecare an, 5.000 de tineri pleacă în străinătate la studii. La terminarea facultăţii, când vine vorba de opţiunile de angajare, studenţii şi absolvenţii universităţilor internaţionale se confruntă cu lipsa de informaţie despre oportunităţile disponibile în România, despre unde ar putea aplica ce au învăţat şi cerinţele angajatorilor.

 • Facultate de stat sau privată?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Facultate de stat sau privată?

  Tinerii români aleg universităţile de stat pentru tradiţie, iar pe cele private pentru taxele mici. În prezent, concurenţa dintre universităţile de stat şi cele private din România nu impulsionează calitatea actului educaţional.

Modifică Setările