Stiri despre time out

  13 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum arată cele mai frumoase străzi din lume în 2021 FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum arată cele mai frumoase străzi din lume în 2021 FOTO

  Revista TIime Out a întocmit un nou clasament al celor mai frumoase străzi din lume, în 2021. Pe primul loc s-a poziţionat "Smith Street" din Melbourne, Australia, cunoscută pentru magazinele sale, baruri şi cafenele, muzică live şi restaurante. În top se regăsesc şi bulevarde aflate în oraşe din Europa, precum Barcelona sau Londra.

 • Concert Maria Gheorghiu în Time Out
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Concert Maria Gheorghiu în Time Out

  Iubitorii muzicii folk se pot delecta în această seară cu  recitalul Mariei Gheorghiu,   una dintre cele mai apreciate artiste care abordează acest gen muzical. Maria Gheorghiu va participa, de la ora 16.00, la o seară de poezie, împreună cu poetul Adrian Suciu, iar de la ora 19.30 va susţine un recital în restaurantul Time Out.

 • Zalău: Concurs de pronosticuri în Time Out
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zalău: Concurs de pronosticuri în Time Out

  Clienţii restaurantului Time Out din Zalău, care vor ghici scorul corect al meciului dintre România şi Franţa vor primi premii din partea firmei de bere care sponsorizează naţionala. Meciul începe diseară, de la ora 22.00

 • TIME OUT : Rătuştele revin pe apă la Bega Bulevard
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  TIME OUT : Rătuştele revin pe apă la Bega Bulevard

  Evenimentul aflat la a treia ediţie se vrea unul caritabil, urmând să îi ţină ocupaţi pe timişoreni timp de trei zile. Faţă de ediţiile trecute, Bega Bulevard găzduieşte anul acesta atât Sărbătoarea Muzicii cât şi Zilele Mass-Media de Expresie Germană.

 • TIME OUT: UTA sărbătoreşte în cluburile arădene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  TIME OUT: UTA sărbătoreşte în cluburile arădene

  Suporter Club UTA invită fanii la două evenimente dedicate Bătrânei Doamne în cluburile din oraş.Pentru a veni în sprijinul echipei dar şi pentru a o sărbători aşa cum se cuvine, pe arădeni îî aşteaptă o sâmbătă seară alb-roşu.

 • TIME OUT: Vernisaj al unei expoziții eveniment la Muzeul de Artă Arad
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  TIME OUT: Vernisaj al unei expoziții eveniment la Muzeul de Artă Arad

  Muzeul de artă Arad găzduiește începând de astăzi expoziţia personală Adrian Sandu, intitulată “Exgrafic, Traditionalxperimental”.Expoziţia va rămâne deschisă în perioada 16 aprilie - 09 mai 2010, de marţi până duminică, între orele 09.00 - 17.00.

 • TME OUT: Teatrul Clasic Ioan Slavici pregătește o nouă premieră
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  TME OUT: Teatrul Clasic Ioan Slavici pregătește o nouă premieră

  Mâine, teatrul Clasic „Ioan Slavici” sărbătoreşte, Ziua Mondială a Teatrului într-un mod special, cu o serie de evenimente menite să marcheze la rang înalt această sărbătoare. Pe această cale, conducerea instituției a întocmit o serie de acțiuni care vor purta amprenta marelui regizor român Mihai Măniuţiu.

Modifică Setările