Stiri despre tim burton

  18 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Dumbo flies
again. Un elefănţel şi doi copii sau un Burton cu sos de Spielberg
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dumbo flies again. Un elefănţel şi doi copii sau un Burton cu sos de Spielberg

  A intrat în a doua săptămână de vizionare filmul „Dumbo“, în regia iconicului Tim Burton, remake-ul live-action al animaţiei Disney din 1941, despre un elefant haios şi năpăstuit, despărţit şi aflat în căutarea mamei sale (topos al mai tuturor poveştilor cu animale, gen „Fram” sau „Ursul“), şi prietenia sa cu doi copii, frate şi soră. Circul din acest film este însă unul aseptic, marca Disney, departe de marile filme dedicate acestui subiect.

 • Abominabilele oglinzi VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Abominabilele oglinzi VIDEO

  REVENIRE Noul film „Alice în Ţara Oglinzilor“ continuă aventurile fantasmagorice ale personajului interpretat de Mia Wasikowska şi, deşi foloseşte doar sugestii din Lewis Carroll, reuşeşte să se menţină în spiritul autorului şi al primului film.

 • Deschide ochii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Deschide ochii

  ARTĂ SAU COMERŢ? Un studiu al imposturii, dar şi o critică a sistemului şi a mecanismului succesului care o permite, face reputatul regizor Tim Burton în cel mai recent film al său, „Big Eyes. Ferestrele Sufletului“.

 • Helena
Bonham Carter şi regizorul Tim Burton s-au despărţit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Helena Bonham Carter şi regizorul Tim Burton s-au despărţit

  Actriţa britanică Helena Bonham Carter şi regizorul american Tim Burton s-au despărţit după o relaţie de 13 ani. Cei doi nu au fost niciodată căsătoriţi, dar au împreună un băiat de 11 ani şi o fetiţă în vârstă de 7 ani.

 • Ave Caesar!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ave Caesar!

  APOCALIPSĂ Iraţionalitatea sangvinară a războiului şi voinţa de putere sunt temele noului film din serie, „Planeta Maimuţelor: Revoluţie“, cu Andy Serkis în rolul liderului pacifist Caesar.

 • FOTO 15 lucruri inedite despre eroina negativă Maleficent
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO 15 lucruri inedite despre eroina negativă Maleficent

  Pe Maleficent sau Vrăjitoarea cea Rea din „Frumoasa din Pădurea Adormită“ o ştim cu toţii din desenul animat realizat de Disney în 1959, însă există şi lucruri mai puţin cunoscute despre acest personaj.

 • Winona Ryder: „îngerul decăzut“ revine la Hollywood
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Winona Ryder: „îngerul decăzut“ revine la Hollywood

  Winona Ryder revine la Hollywood, după ce o lungă perioadă a dispărut din lumina reflectoarelor. Actriţa în vârstă de 41 de ani a obţinut un rol în filmul „The Iceman“, inspirat după o poveste adevărată, în care o interpretează pe Deborah Pellicotti, soţia unui mafiot, scrie „The Independent“.

 • Binoche şi Bardem, victorie la Cannes
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Binoche şi Bardem, victorie la Cannes

  Juriul ediţiei 2010 a Festivalului de Film de la Cannes, condus de regizorul american Tim Burton, s-a achitat, ieri-seară, de ceea ce criticii denumiseră o „misiune imposibilă“, ţinând cont de calitatea destul de slabă a peliculelor aflate în competiţie.

 • VIDEO „Blânda nebunie“ a unui preşedinte de juriu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO „Blânda nebunie“ a unui preşedinte de juriu

  Regizorul american Tim Burton este preşedintele juriului celei de-a 63-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film de la Cannes, eveniment care se desfăşoară în perioada 12 - 23 mai. „Cineast cu inima de aur şi mâini de argint, Tim Burton este, înainte de orice, un poet. Un prestidigitator al cărui delir vizual devine feerie pe ecran“.

 • Ocolul subconştientului în sute de desene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ocolul subconştientului în sute de desene

  În timp ce călătoriile prin gaura de iepure imaginată de Tim Burton pompează încasări de box-office, la MoMA se derulează o expoziţie-gigant dedicată celui mai atipic regizor de la Hollywood. Nu se întâmplă prea des ca un mare autor de cinema să dea în acelaşi timp lovitura cu un blockbuster construit pe o grea moştenire („Alice în Ţara Minunilor“ de Lewis Carroll) şi să expună la Mecca pieţei artistice: Museum of Moder

Modifică Setările