Stiri despre tilda swinton

  11 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • De ce iubim femeile VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce iubim femeile VIDEO

  TRANS Cinema queer at its best realizează regizorul chilian Sebastián Lelio în filmul său „O femeie fantastică“, premiat la Berlin, prin care pătrunde în intimitatea (psihică a) unui transsexual, subiect mai rar abordat în cinematograful mainstream.

 • Hail, Caesar!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hail, Caesar!

  Noua comedie a fraţilor Joel şi Ethan Coen ruleaza marti, miercuri si joi seara la cinemateca. Este o farsa despre Hollywood-ul anilor 50 si cel mai amuzant film din ultimele luni. Episoadele comice ofera echivalentul comic al situatiei istorice, de la scenaristi care sunt tradatori comunisti la scene de musical coregrafiate fidel epocii, dar cu intorsaturi amuzante, si pana la filme epice despre imperiul roman si originile crestinismului.

 • Hollywoodul făcut praf. De Fraţii Coen sau „Ave, Coen!“ VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hollywoodul făcut praf. De Fraţii Coen sau „Ave, Coen!“ VIDEO

  RETRO În noul lor film, „Ave, Cezar!“, celebrii fraţi Coen au o ţintă clară: Hollywoodul anilor ’50 şi filmele americane din acea vreme, pe care le supun unei satire la fel de corozivă ca cea din filmele care i-au consacrat.

 • Trei top 10 filme 2014
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trei top 10 filme 2014

  OPŢIUNI „Adevărul“ vă propune un clasament al celor mai bune filme difuzate pe marile noastre ecrane în anul cinematografic 2014, despre care aţi putut citi în cronicile de film de pe print sau online. Este vorba strict de cele care au avut premiera oficială românească în 2014, de aceea foarte multe dintre ele au de fapt ca an de producţie... 2013. Încă două topuri se ocupă de blockbusteruri şi de filmele proaste ale lui 2014.

 • Odă Europei Centrale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Odă Europei Centrale

  NOSTALGIE Un spaţiu cultural în întregime imaginar, dar în acelaşi timp dureros de real din punct de vedere istoric, este reconstituit minuţios de americanul Wes Anderson în „Hotel Grand Budapest“, cu Ralph Fiennes în rolul personajului-cheie, recepţionerul Gustave H.

 • Cronică de film: O poveste cu vampiri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cronică de film: O poveste cu vampiri

  NEMURIRE Reputatul regizor american Jim Jarmusch revine spectaculos cu filmul „Îndrăgostiţii mor ultimii“ / „Only Lovers Left Alive“, o coproducţie turnată pe trei continente, despre dragoste şi moarte dincolo de timp.

 • Matt Damon filmează în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Matt Damon filmează în România

  Matt Damon va filma în România, la finalul lunii octombrie, pentru filmul lui Terry Gilliam, „The Zero Theorem”. Potrivit surselor noastre, actorul american va petrece o săptămână în Bucureşti, turnajul având loc la Studiourile MediaPro din Buftea.

 • Tilda Swinton, în cărţi pentru SF-ul lui Terry Gilliam, filmat în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tilda Swinton, în cărţi pentru SF-ul lui Terry Gilliam, filmat în România

  Celebra actriţă premiată cu Oscar pentru rolul secundar din „Michael Clayton” şi una dintre figurile aparte ale cinema-ului contemporan, ar putea juca în „The Zero Theorem”, alături de Christoph Waltz. Filmările încep în octombrie, la Studiourile MediaPro din Buftea.

Modifică Setările