Stiri despre ticalosi

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Pe cine votăm
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pe cine votăm

  Într-o astfel de situaţie, ţara s-ar goli de oameni! Aici ar mai rămâne doar mafioţii şi cetăţenii neputincioşi! Nu este suficient doar să dai un ticălos jos şi după aia să faci prostia să pui altul mai prost în loc, să facă legile. Dacă s-ar întâmpla aşa, cum s-a mai întâmplat, vezi realegerea unor penali-în parlament, în administraţia locală, în euro-parlament, la preşedinţie- în loc să îndreptăm ceva în ţară, am duce-o inevitabil la pierire!

 • De ce le place românilor să-i idolatrizeze pe marii ticăloşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce le place românilor să-i idolatrizeze pe marii ticăloşi

  Milioane de români l-au adorat pe criminalul Gheorghiu-Dej, „iubirea neţărmurită” pentru Ceauşescu încă mai stoarce nostalgii şi lacrimi, apoi dorinţa de neoprit de a avea un „tătuc” s-a revărsat asupra unor lideri precum Ion Iliescu şi Liviu Dragnea. Toate cazurile au rădăcinile înfipte într-o complicitate doar în aparenţă întâmplătoare.

 • Viermuiala Ticăloşilor mici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viermuiala Ticăloşilor mici

  Când scriam romanul „Ciocoii noi cu bodyguard“, acum mai bine de 15 ani, nu mă gândeam la ecoul pe care îl va avea şi îl are şi astăzi filmul inspirat de el regizorului Şerban Marinescu şi trupei actoriceşti, ultimul mare florilegiu care de atunci, din nefericire, n-a mai putut şi nu mai va putea fi întâlnit pe nicio scenă de teatru, pe nicio peliculă.

 • Elogiu „ticăloşiei“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elogiu „ticăloşiei“

  UMOR O tratare ironică a prototipului „villain“-ului, dar şi a altor arhetipuri din cultura populară, găsim în filmul de animaţie „Minionii“, dedicat în întregime simpaticelor creaturi din seria „Sunt un mic ticălos“.

 • Cum au devenit „ticăloşii“ noii eroi din filme şi seriale de televiziune
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum au devenit „ticăloşii“ noii eroi din filme şi seriale de televiziune

  Atât în filme, cât şi în serialele de televiziune, personajele josnice sau răufăcătorii au devenit uşor, dar sigur, adevăratele vedete, captând toată atenţia. Jurnalistul Nicholas Barber, de la BBC, a încercat să răspundă la întrebarea „De ce iubim să urâm personajele negative?“ şi a analizat ce spune acest aspect despre noi.

Modifică Setările