Stiri despre tesco

  16 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Creveţii ieftini din hipermarketurile europene şi americane, obţinuţi pe spinările sclavilor asiatici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Creveţii ieftini din hipermarketurile europene şi americane, obţinuţi pe spinările sclavilor asiatici

  Cotidianul „The Guardian” continuă seria de investigaţii despre sclavagism în era globalizării cu un material care arată cum creveţii vânduţi ieftin în hipermarketuri din Europa şi SUA sunt obţinuţi, de fapt, cu costuri umane uriaşe. Walmart, Carrefour, Costco şi Tesco, liderii mondiali în retail, se numără printre lanţurile care se aprovizionează cu astfel de produse, scot la iveală jurnaliştii britanici.

 • Carnea
de cal: alternativă sănătoasă ori scandaloasă?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Carnea de cal: alternativă sănătoasă ori scandaloasă?

  Ştirea că a fost descoperită carne de cal în hamburgerii de vită vânduţi în supermarketurile din Marea Britanie a iscat un val de dezbateri pro şi contra în presă şi pe site-urile de socializare. Mass media britanică se întreabă cât de raţională este oroarea care însoţeşte ideea de a consuma carne de cal, având în vedere faptul că aceasta este foarte sănătoasă.

 • Cum arată regula celor trei B
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum arată regula celor trei B

  Marile lanţuri de magazine, farmacii sau furnizori de servicii vor ca toţi clienţii care le trec pragul să le rămână fideli. Pe vecie, dacă se poate. Dar fidelitatea costă!  

 • Brăila: Ansamblul comercial PIC va reintra în afaceri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brăila: Ansamblul comercial PIC va reintra în afaceri

  Supermarketul PIC, închis de câteva luni, va intra din nou în circuitul comercial. Dacă, iniţial, se vorbea despre vânzarea acestuia către reţeaua Cora, care nu are deschisă în această parte de ţară niciun magazin, acum se vorbeşte despre un nume nou pe piaţa românească. Este vorba despre Tesco, al patrulea nume ca importanţă pe piaţa de profil după Wal-Mart (Statele Unite), Carrefour (Franţa) şi Metro (Germania).

 • Ungaria, raiul cumpărăturilor în pragul sărbătorilor de Paşte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ungaria, raiul cumpărăturilor în pragul sărbătorilor de Paşte

  Românii rămân clienţi findeli ai supermarketurilor din Ungaria, datorită produselor mai ieftine, cât şi a calităţii mărfurilor. În magazinele din apropierea graniţei cu România, produsele sunt cu 20-30 la sută mai ieftine.

 • O nouă colecţie de haine reciclate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O nouă colecţie de haine reciclate

  Tesco, celebrul lanţ de supermarketuri, colaborează cu firma From Somewhere, care produce îmbrăcăminte ecologică. Linia de haine este creată într-o fabrică prietenoasă cu mediul şi va fi comercializată exclusiv online.

 • Primul magazin prietenos cu mediul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primul magazin prietenos cu mediul

  TESCO a deschis primul supermarket care va avea un impact „zero“ asupra mediului datorită eficientizării energetice. Prin activităţile sale, marele lanţ internaţional de magazine polua în fiecare an atmosfera cu aproximativ patru milioane de tone de dioxid de carbon.

Modifică Setările