Stiri despre termen valabilitate

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Care sunt alimentele pe care le poţi mânca în siguranţă şi după expirare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Care sunt alimentele pe care le poţi mânca în siguranţă şi după expirare

  Ai deschis o pungă de spaghete, ai uitat-o în cămară şi observi că arată normal, miroase normal şi nu are semne de mucegai. Conform datei de pe ambalaj, produsul a expirat în urmă cu mai multe zile, chiar săptămâni. Ce faci, le arunci? Unele alimente pot fi consumate şi după ce au expirat, fără reacţii adverse, însă nu ar fi bine să îţi faci un obicei din asta.

 • Vouchere de vacanţă: Termenul de valabilitate a fost prelungit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vouchere de vacanţă: Termenul de valabilitate a fost prelungit

  Valabilitatea voucherelor de vacanţă emise în anul 2019 a fost prelungită în contextul situaţiei epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, informează vineri un comunicat al Ministerului Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri.

 • La ce risc ne supunem sănătatea când păstrăm
ouăle în frigider
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La ce risc ne supunem sănătatea când păstrăm ouăle în frigider

  Deşi se recomandă păstrarea ouălor la rece, specialiştii spun că depozitarea în frigider ne poate pune sănătatea în pericol. Aceştia recomandă o temperatura optimă între 1 şi 5 grade pentru a împiedica alterarea, însă se specifică evitarea depozitării la mai puţin de 1 grad Celsius.

 • După cât timp ne pun în pericol sănătatea alimentele congelate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  După cât timp ne pun în pericol sănătatea alimentele congelate

  Carnea, legumele sau fructele sunt doar câteva din alimentele cel mai des congelate pentru a putea fi păstrate timp îndelungat. Dincolo de aspectul neschimbat, calitatea acestora suferă modificări atunci când timpul de păstrare nu este respectat în funcţie de categoria produsului, punând sănătatea în pericol.

Modifică Setările