Stiri despre tentativa lovitura de stat turcia

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Turcia în 10 puncte: fotografie geopolitică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Turcia în 10 puncte: fotografie geopolitică

  Pentru că anumite lucruri se pot desprinde deja în urma evenimentelor din ultimele zile, e vremea să le învederăm, pentru a putea să formulăm la un moment-dat concluziile asupra situaţiei statului de la sud de ţara noastră.

 • „Un serviciu de informaţii extern l-a prevenit pe Erdogan“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Un serviciu de informaţii extern l-a prevenit pe Erdogan“

  Preşedintele Turciei ar fi fost avertizat cu aproximativ 20 de minute înainte ca hotelul în care era cazat, în Marmaris, să fie bombardat. Cei care l-ar fi prevenit pe Erdogan, care a fost evacuat, înainte ca puciştii să arunce cu bombe dintr-un avion F16, ar fi un serviciu de informaţii extern, scrie jurnalista Floriana Jucan în Q Magazine.

 • În Turcia, Islamul a învins Democraţia... pentru moment
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În Turcia, Islamul a învins Democraţia... pentru moment

  În acest moment în Turcia lovitura de stat este în plină desfăşurare şi asistăm la ultimele zile ale lui Erdogan. Disperarea cu care a decapitat toate instituţiile de forţă ale ţării numai de dragul de a menţine puterea, sacrificând poporul turc, arată că dictatorii efectiv nu pot învăţa lecţiile istoriei.

 • JURNAL din Istanbul. Turcii, chemaţi prin rugăciune să-l sprijine pe Erdogan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  JURNAL din Istanbul. Turcii, chemaţi prin rugăciune să-l sprijine pe Erdogan

  La prima linie de semnal au început să sune telefoanele şi să curgă ştirile. Primeam informaţii simultan, de la prieteni din România şi Olanda, telefonic şi TV. Până să-mi dau seama ce se întâmplă, sunetele elicopterelor de afară acopereau vocea jurnaliştilor. Lovitura de stat a fost o lovitura psihologică.

 • PAMFLET Victor Ponta se visează „Erdogan“-ul României!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PAMFLET Victor Ponta se visează „Erdogan“-ul României!

  Deschise ochii în lumina aurie a dimineţii de vară... Ce vis frumos... Prietenul, modelul politic, mentorul meu, Recep Erdogan, reuşeşte ce n-am reuşit eu în 2012. Dintr-o lovitură curăţă armata, justiţia, procuratura, poliţia, de toţi duşmanii săi, urmând să preia controlul politic asupra tot ce mişcă în Turcia. Ce om dom'le, ce om…

Modifică Setările