Stiri despre tendinte

  179 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Nu răspunzi la SMS!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nu răspunzi la SMS!

  Câteva episoade recente la care am fost martoră, de data aceasta în viaţa profesională, m-au dus cu gândul la un text scris acum caţiva ani. Descriam pe atunci întâmplări frapante, dar, credeam eu, totuşi izolate.

 • Pantofi în tendinţe în sezonul
tomnatic şi opţiuni diverse de la ANNA CORI
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pantofi în tendinţe în sezonul tomnatic şi opţiuni diverse de la ANNA CORI

  Mereu un trend, pantofii eleganţi cu toc înalt întâmpină şi în această toamnă publicul feminin cu tipuri de design din cele mai interesante. Începând de la simplitatea pielii naturale şi până la modelele fine ale altor finisaje ale pielii naturale, pantofii propuşi în colecţiile de sezon ale celebrului lanţ de magazine ANNA CORI, încântă privirile reprezentantelor feminine.

 • FOTO Piesele fetiş ale verii: jeanşi rupţi, kimonouri, genţi de rafie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Piesele fetiş ale verii: jeanşi rupţi, kimonouri, genţi de rafie

  An de an, moda străzii promovează o serie de piese vestimentare şi accesorii care devin preferatele majorităţii. În ultima vreme, blazerele de tip kimono, jeanşii rupţi, cămăşile în dungi, genţile de rafie, borsetele şi rucsacii de zi au acaparat preferinţele pasionaţilor de modă.

 • Fenomenul Crocs: cum au ajuns „cei mai urâţi papuci“
frumoasele balului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fenomenul Crocs: cum au ajuns „cei mai urâţi papuci“ frumoasele balului

  Cine şi-ar fi închipuit că o pereche banală de papuci din plastic va ajunge într-o bună zi într-o colecţie de designer, pe marile podiumuri de modă ale lumii? În cazul papucilor Crocs, America s-a dovedit „tărâmul făgăduinţei“, aceştia transformându-se în scurt timp într-un business internaţional, cotat la bursă.

 • IT-ul din România în paradigma industriei textile: „Facem şi conceptul şi producţia «costumelor» Armani. Nu facem bine vânzarea şi acolo sunt banii”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  IT-ul din România în paradigma industriei textile: „Facem şi conceptul şi producţia «costumelor» Armani. Nu facem bine vânzarea şi acolo sunt banii”

  Techsylvania 2018 a adus la Cluj specialişti de top din industria IT din toată lumea şi a pus la bătaie premii importante pentru startup-uri care aşteaptă să cucerească pieţele internaţionale.  „Adevărul” a vorbit cu Voicu Oprean, CEO-ul companiei care a asigurat premiu cel mare al Techsylvania, despre cele mai interesante noutăţi, dar şi despre tendinţele IT-ului din lume şi din România.

 • 5 idei de machiaj pentru vară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 idei de machiaj pentru vară

  Fiecare sezon aduce noutăţi privind culorile şi tehnicile de machiaj în vogă. Vara aceasta, inspiră-te din propunerile specialiştilor, adaptează-le stilului tău şi nu uita: în sezonul estival mai puţin înseamnă mai mult!

 • Iarna în ţinute albe: combinaţii practice şi la modă FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iarna în ţinute albe: combinaţii practice şi la modă FOTO

  Ţinutele all black reprezintă o formulă clasică pentru zilele mohorâte de iarnă, pentru că dincolo de eleganţă un astfel de outfit este în mod cert şi foarte practic. Dar când eşti îndrăgostit de tot ceea ce înseamnă modă, ce poate fi mai îndrăzneţ decât să te îmbraci în alb mai ales când zăpada este ai degrabă zloată? Designerii nu se gândesc la astfel de amănunte, prin urmare iată cum poţi să înfrunţi iarna îmbrăcată în alb.

 • INS: Managerii se aşteaptă la creştere a
preţurilor în construcţii şi comerţul cu amănuntul, în următoarele două luni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INS: Managerii se aşteaptă la creştere a preţurilor în construcţii şi comerţul cu amănuntul, în următoarele două luni

  O stabilitate a activităţii în industrie şi servicii, o creştere moderată a numărului de salariaţi în servicii şi o majorare a a preţurilor în construcţii şi comerţul cu amănuntul sunt tendinţele în evoluţia activităţii economice în perioada ianuarie - martie 2018 identificate de managerii sondaţi de Institutul Naţional de Statistică (INS).

 • Bretonul, tunsoarea anului 2018
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bretonul, tunsoarea anului 2018

  După un an dominat de tunsori experimentale şi complicate, 2018 marchează o întoarcere la naturaleţe prin coafuri simple şi nuante mai discrete, dar nicidecum plictisitoare. Focusul se va muta pe luminozitate, contur şi tehnici de coafare care să pună în evidenţă mişcarea naturală a părului.

 • Tricotaje combinate cu blană şi rochii purtate peste pulovere, la modă în sezonul rece FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tricotaje combinate cu blană şi rochii purtate peste pulovere, la modă în sezonul rece FOTO

  Piese esenţiale în orice garderobă, tricotajele şi-au depăşit rolul practic şi, dincolo de faptul că ne ţin de cald în zilele de toamnă sau de iarnă, reuşesc să se impună ca „vedete” în alcătuirea ţinutelor şic pentru sezonul rece. Printre cele mai interesante combinaţii se află puloverele supradimensionate accesorizate cu gulere şi eşarfe de blană, dar şi conceptul de rochie elegantă purtată peste pulover.

 • Bomber
Jacket, un must have în sezonul rece
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bomber Jacket, un must have în sezonul rece

  Inspiraţiile sunt diverse atunci când îmbrăcăm ţinutele noului sezon. Aşadar, iată un must have ce trebuie să umple anul acesta garderoba ta: Bomber Jacket şi capa de blană.

 • Stil sport-elegant, plastic transparent şi motive cu unicorni pentru primăvara lui 2018 FOTO VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Stil sport-elegant, plastic transparent şi motive cu unicorni pentru primăvara lui 2018 FOTO VIDEO

  Pasionatele modei îşi fac planuri pentru garderoba de primăvară-vară de pe acum, mai ales că se pot inspira din cele prezentate în cadrul săptămânilor modei. Rămâne de văzut ce idei prezentate pe podiumurile de modă se vor regăsi şi în marile lanţuri de magazine. Cele mai mari şanse revin pieselor din tweed, ţinutelor formate din piese elegante şi sport, dar şi celor din piele în combinaţie cu materiale diafane ca tulul, satinul şi mătasea.