Stiri despre tendinte

  192 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum arată noul open office. Tendinţe în amenajarea birourilor ergonomice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum arată noul open office. Tendinţe în amenajarea birourilor ergonomice

  Birourile actuale sunt adaptate la un sistem de muncă hibrid office -remote. Astfel, spaţiile deschise devin mai aerisite, cu staţii de lucru ergonomice şi flexibile, cabinele acustice asigură intimitate şi separare la cerere, în timp ce zonele multifuncţionale cresc ca pondere în suprafaţă.

 • Principalele tendinţe ale anului 2021 în moda masculină
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Principalele tendinţe ale anului 2021 în moda masculină

  Mai practici decât femeile şi cu preferinţe mai mult spre zona clasică, bărbaţii au devenit mult mai atenti la aspectul lor şi la hainele pe care le poartă.  Deşi în moda masculină observăm că schimbarile apar ceva mai lent faţă de moda feminină, ele există şi vin cu o ofertă diversificată.

 • STUDIU. Consumul cultural în pandemie: 35% dintre români au citit cărţi în acest an, iar 88% au ascultat muzică pe diferite dispozitive
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  STUDIU. Consumul cultural în pandemie: 35% dintre români au citit cărţi în acest an, iar 88% au ascultat muzică pe diferite dispozitive

  Joi, în cadrul Conferinţei Naţionale a Managerilor Culturali (CNMC), Institutul Naţional pentru Cercetare şi Formare Culturală (INCFC) a anunţat rezultatele parţiale ale studiului „Tendinţe ale consumului cultural în pandemie”, sondaj de opinie care reflectă intenţia repondenţilor de a desfăşura activităţi culturale pe parcursul anului. Datele oferite sunt prezentate în comparaţie cu rezultatele „Barometrului de Consum Cultural” – ediţia 2019.

 • Prognoza pe 5 ani: Huawei prezice 10 tendinţe care vor schimba centrele de date
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prognoza pe 5 ani: Huawei prezice 10 tendinţe care vor schimba centrele de date

  Previziunile Huawei pentru anul 2025 ne oferă o imagine a centrelor de date peste cinci ani. Din 2010 până în 2019, industria centrelor de date a cunoscut o creştere exponenţială. Trecerea către IT hibrid continuă pe măsură ce nevoia de echilibru între facilităţile premergătoare, colocaţia şi cloud devine mai pronunţată.

 • Ochelarii de soare care se poartă în 2020. Unele modele au efect anti-îmbătrânire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ochelarii de soare care se poartă în 2020. Unele modele au efect anti-îmbătrânire

  Ochelarii de soare sunt un accesoriu indispensabil şi nu prea se poate fără ei atunci când soarele puternic îşi face simţită prezenţa. Cu toţii avem grijă când ne alegem perechea de ochelari de soare pe care urmează să îi purtăm. Vrem să ni se potrivească formei feţei, ţinutei purtate, dar să fie şi în tendinţe.

 • Carourile rămân la modă. Cu ce le asortăm în 2020
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Carourile rămân la modă. Cu ce le asortăm în 2020

  Carourile nu încetează să revină în tendinţe periodic. Fac parte din vechile trenduri aduse în actualitate şi fac echipă bună cu piesele vestimentare din noile tendinţe în modă.

 • Ce culori folosim în 2020 pentru manichiură
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce culori folosim în 2020 pentru manichiură

  Să obţii o manichiură deosebită, care să arate la fel de bine, implică în primul rând să alegi culoarea ojei pe care vrei să o foloseşti. Uneori, asta poate fi o adevărată provocare.

 • Cum
se naşte un creator de modă în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum se naşte un creator de modă în România

  Recent au fost marcaţi 25 de ani de când se organizează GALA UAD FASHION DESIGN printr-un amplu eveniment desfăşurat la Sala Mare a Operei Naţionale Române şi în cadrul Teatrului Naţional „Lucian Blaga” din Cluj-Napoca. Cât de dificil este să răzbeşti în această lume, în ce constă susţinerea de care au nevoie absolvenţii şi ce înseamnă să faci modă în România ne-au explicat câţiva dintre „actorii” implicaţi.

 • Nu răspunzi la SMS!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nu răspunzi la SMS!

  Câteva episoade recente la care am fost martoră, de data aceasta în viaţa profesională, m-au dus cu gândul la un text scris acum caţiva ani. Descriam pe atunci întâmplări frapante, dar, credeam eu, totuşi izolate.

 • Pantofi în tendinţe în sezonul
tomnatic şi opţiuni diverse de la ANNA CORI
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pantofi în tendinţe în sezonul tomnatic şi opţiuni diverse de la ANNA CORI

  Mereu un trend, pantofii eleganţi cu toc înalt întâmpină şi în această toamnă publicul feminin cu tipuri de design din cele mai interesante. Începând de la simplitatea pielii naturale şi până la modelele fine ale altor finisaje ale pielii naturale, pantofii propuşi în colecţiile de sezon ale celebrului lanţ de magazine ANNA CORI, încântă privirile reprezentantelor feminine.

 • FOTO Piesele fetiş ale verii: jeanşi rupţi, kimonouri, genţi de rafie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Piesele fetiş ale verii: jeanşi rupţi, kimonouri, genţi de rafie

  An de an, moda străzii promovează o serie de piese vestimentare şi accesorii care devin preferatele majorităţii. În ultima vreme, blazerele de tip kimono, jeanşii rupţi, cămăşile în dungi, genţile de rafie, borsetele şi rucsacii de zi au acaparat preferinţele pasionaţilor de modă.

 • Fenomenul Crocs: cum au ajuns „cei mai urâţi papuci“
frumoasele balului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fenomenul Crocs: cum au ajuns „cei mai urâţi papuci“ frumoasele balului

  Cine şi-ar fi închipuit că o pereche banală de papuci din plastic va ajunge într-o bună zi într-o colecţie de designer, pe marile podiumuri de modă ale lumii? În cazul papucilor Crocs, America s-a dovedit „tărâmul făgăduinţei“, aceştia transformându-se în scurt timp într-un business internaţional, cotat la bursă.

 • IT-ul din România în paradigma industriei textile: „Facem şi conceptul şi producţia «costumelor» Armani. Nu facem bine vânzarea şi acolo sunt banii”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  IT-ul din România în paradigma industriei textile: „Facem şi conceptul şi producţia «costumelor» Armani. Nu facem bine vânzarea şi acolo sunt banii”

  Techsylvania 2018 a adus la Cluj specialişti de top din industria IT din toată lumea şi a pus la bătaie premii importante pentru startup-uri care aşteaptă să cucerească pieţele internaţionale.  „Adevărul” a vorbit cu Voicu Oprean, CEO-ul companiei care a asigurat premiu cel mare al Techsylvania, despre cele mai interesante noutăţi, dar şi despre tendinţele IT-ului din lume şi din România.

 • 5 idei de machiaj pentru vară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 idei de machiaj pentru vară

  Fiecare sezon aduce noutăţi privind culorile şi tehnicile de machiaj în vogă. Vara aceasta, inspiră-te din propunerile specialiştilor, adaptează-le stilului tău şi nu uita: în sezonul estival mai puţin înseamnă mai mult!

 • Iarna în ţinute albe: combinaţii practice şi la modă FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iarna în ţinute albe: combinaţii practice şi la modă FOTO

  Ţinutele all black reprezintă o formulă clasică pentru zilele mohorâte de iarnă, pentru că dincolo de eleganţă un astfel de outfit este în mod cert şi foarte practic. Dar când eşti îndrăgostit de tot ceea ce înseamnă modă, ce poate fi mai îndrăzneţ decât să te îmbraci în alb mai ales când zăpada este ai degrabă zloată? Designerii nu se gândesc la astfel de amănunte, prin urmare iată cum poţi să înfrunţi iarna îmbrăcată în alb.

 • INS: Managerii se aşteaptă la creştere a
preţurilor în construcţii şi comerţul cu amănuntul, în următoarele două luni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INS: Managerii se aşteaptă la creştere a preţurilor în construcţii şi comerţul cu amănuntul, în următoarele două luni

  O stabilitate a activităţii în industrie şi servicii, o creştere moderată a numărului de salariaţi în servicii şi o majorare a a preţurilor în construcţii şi comerţul cu amănuntul sunt tendinţele în evoluţia activităţii economice în perioada ianuarie - martie 2018 identificate de managerii sondaţi de Institutul Naţional de Statistică (INS).

 • Bretonul, tunsoarea anului 2018
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bretonul, tunsoarea anului 2018

  După un an dominat de tunsori experimentale şi complicate, 2018 marchează o întoarcere la naturaleţe prin coafuri simple şi nuante mai discrete, dar nicidecum plictisitoare. Focusul se va muta pe luminozitate, contur şi tehnici de coafare care să pună în evidenţă mişcarea naturală a părului.

 • Tricotaje combinate cu blană şi rochii purtate peste pulovere, la modă în sezonul rece FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tricotaje combinate cu blană şi rochii purtate peste pulovere, la modă în sezonul rece FOTO

  Piese esenţiale în orice garderobă, tricotajele şi-au depăşit rolul practic şi, dincolo de faptul că ne ţin de cald în zilele de toamnă sau de iarnă, reuşesc să se impună ca „vedete” în alcătuirea ţinutelor şic pentru sezonul rece. Printre cele mai interesante combinaţii se află puloverele supradimensionate accesorizate cu gulere şi eşarfe de blană, dar şi conceptul de rochie elegantă purtată peste pulover.

 • Bomber
Jacket, un must have în sezonul rece
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bomber Jacket, un must have în sezonul rece

  Inspiraţiile sunt diverse atunci când îmbrăcăm ţinutele noului sezon. Aşadar, iată un must have ce trebuie să umple anul acesta garderoba ta: Bomber Jacket şi capa de blană.

 • Stil sport-elegant, plastic transparent şi motive cu unicorni pentru primăvara lui 2018 FOTO VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Stil sport-elegant, plastic transparent şi motive cu unicorni pentru primăvara lui 2018 FOTO VIDEO

  Pasionatele modei îşi fac planuri pentru garderoba de primăvară-vară de pe acum, mai ales că se pot inspira din cele prezentate în cadrul săptămânilor modei. Rămâne de văzut ce idei prezentate pe podiumurile de modă se vor regăsi şi în marile lanţuri de magazine. Cele mai mari şanse revin pieselor din tweed, ţinutelor formate din piese elegante şi sport, dar şi celor din piele în combinaţie cu materiale diafane ca tulul, satinul şi mătasea.

 • Paris, moda verii lui 2018: ţinute din piele, imprimeuri florale şi grafice FOTO VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Paris, moda verii lui 2018: ţinute din piele, imprimeuri florale şi grafice FOTO VIDEO

  Săptămâna Modei de la Paris a încheiat şirul prezentărilor colecţiilor pentru primăvara-vara lui 2018. Astfel, următorul sezon fashion va fi unul al imprimeurilor surprinzătoare atât ca mix de nuanţe, cât şi ca modele, de la cele florale la cele grafice, al pieselor şic şi rebele în acelaşi timp, la care se adaugă doza de senzualitate necesară unei garderobe pentru sezonul cald.

Modifică Setările