Stiri despre ten uscat

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Scapă de problemele tenului! Cum îţi poti reîmprospăta chipul, indiferent daca ai un ten uscat, gras au acneic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scapă de problemele tenului! Cum îţi poti reîmprospăta chipul, indiferent daca ai un ten uscat, gras au acneic

  Adolescenţa este asociată întotdeauna cu problemele tenului, indiferent de felul lor, totul fiind pus pe seama schimbărilor hormonale care se produc în organism. Ce nu ştii, însă, este că acneea juvenilă este doar debutul şi, cum să scapi de acnee e o întrebare al cărei răspuns se regăseşte atât în tratamente medicale cât şi în tratamente naturiste şi creme realizate din extracte de plante medicinale.

 • Beneficiile uleiului de floarea-soarelui în frumuseţe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Beneficiile uleiului de floarea-soarelui în frumuseţe

  Bogat în acizi graşi Omega-6, grăsimi polinesaturate şi vitaminele E şi F, uleiul de floarea-soarelui de înaltă calitate este folosit în multe produse cosmetice. Se pare că uleiul de floarea-soarelui poate fi folosit şi în tratarea mai multor probleme dermatologice, şi anume:

 • Măşti faciale cu pepene roşu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Măşti faciale cu pepene roşu

  Profită din plin de antioxidanţii, vitaminele şi minerale conţinute de pepenele roşu pentru a avea grijă de tenul tău! Conţinutul său ridicat de apă îl transformă în ingredientul principal al sănătăţii şi frumuseţii tale.

 • Ce probleme de sănătate indică tenul tău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce probleme de sănătate indică tenul tău

  Chiar dacă în aparenţă starea ta de sănătate este bună, o simplă privire în oglindă poate să-ţi semnaleze o serie de afecţiuni care se pot declanşa oricând din cauza stresului, a sedentarismului sau a unei diete nepotrivite.

Modifică Setările