Stiri despre ten gras

  12 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Scapă de problemele tenului! Cum îţi poti reîmprospăta chipul, indiferent daca ai un ten uscat, gras au acneic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scapă de problemele tenului! Cum îţi poti reîmprospăta chipul, indiferent daca ai un ten uscat, gras au acneic

  Adolescenţa este asociată întotdeauna cu problemele tenului, indiferent de felul lor, totul fiind pus pe seama schimbărilor hormonale care se produc în organism. Ce nu ştii, însă, este că acneea juvenilă este doar debutul şi, cum să scapi de acnee e o întrebare al cărei răspuns se regăseşte atât în tratamente medicale cât şi în tratamente naturiste şi creme realizate din extracte de plante medicinale.

 • Măşti cu papaia, pentru toate tipurile de ten
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Măşti cu papaia, pentru toate tipurile de ten

  Pielea are nevoie în sezonul cald de mai multă îngrijire, iar principalul mod prin care îţi poţi menţine tenul sănătos şi radiant este aplicând măşti naturale. Sunt foarte multe ingrediente care pot fi folosite în rutina de înfrumuseţare, pe care le ai acasă şi care sunt foarte eficiente.

 • Cum te demachiezi corect
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum te demachiezi corect

  Chiar dacă nu obişnuieşti să te fardezi, demachierea este obligatorie dacă îţi doreşti un ten frumos, fără imperfecţiuni. Paşii către o rutină de îngrijire adecvată sunt simpli şi îţi vor menţine pielea luminoasă şi tânără cât mai mult timp.

 • Sfaturi de îngrijire a tenului gras
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sfaturi de îngrijire a tenului gras

  Dacă ai tenul gras, înseamnă că te confrunţi cu început de acnee şi faci eforturi mari pentru ca excesul de sebuum să nu-ţi facă faţa să strălucească. În cazul în care vrei să ai tenul perfect, ţine cont de următoarele sfaturi de îngrijire a pielii.

 • Tratamente cu argilă albastră pentru detoxifiere şi vindecarea acneei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tratamente cu argilă albastră pentru detoxifiere şi vindecarea acneei

  Tratamente cu argilă albastră. Argila albastră este folosită mai ales pentru uz intern, în curele de detoxifiere şi pentru întărirea sistemului imunitar. De asemenea, argila albastră poate fi folosită în tratamentele cosmetice pentru tenul gras şi în ameliorarea acneei.

 • Tratamente naturiste cu lămâie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tratamente naturiste cu lămâie

  Tratamente naturiste cu lămâie există pentru probleme digestive, dar şi pentru cei care dores să slăbească. Lămâia este un fruct recunoscut pentru cantitatea mare de vitamina C, care ajută la întărirea sistemului imunitar şi protejează inima, însă poate avea numeroase alte beneficii atât pentru sănătate, cât şi pentru frumuseţe.

 • De ce apar şi cum scăpăm de punctele negre
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce apar şi cum scăpăm de punctele negre

  Nu dor, nu sunt o problemă gravă de sănătate, însă din punct de vedere cosmetic punctele negre sunt o adevărată corvoadă, dificil de îndepărtat. Există totuşi remedii la-ndemână, care pot reduce mare parte din petele negre care apar în special pe nas.

Modifică Setările