Stiri despre ten

  139 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum scapi de petele pigmentare provocate de expunerea la soare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum scapi de petele pigmentare provocate de expunerea la soare

  După o vacanţă petrecută pe plajă, se întâmplă frecvent să descoperim pe pielea bronzată mici pete închise la culoare. Neprotejată corespunzător, pielea cedează atacului radiaţiilor UV. Specialiştii recomandă câteva soluţii la îndemâna oricui.

 • Sfaturi utile pentru îngrijirea pielii sensibile vara
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sfaturi utile pentru îngrijirea pielii sensibile vara

  Persoanele care au pielea sensibilă se confruntă cu mai multe probleme în timpul verii. Tegumentul sensibil este, de obicei, iritat, predispus la erupţii, iar temperaturile ridicate pot face ca problemele să se înrăutăţească. Iată câteva sfaturi de îngrijire a pielii în timpul verii:

 • Măşti cu albuş pentru 3 tipuri de ten
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Măşti cu albuş pentru 3 tipuri de ten

  Un ingredient care trebuie să facă parte din rutina ta de îngrijire a pielii este oul. Albuşul, mai exact, este cunoscut pentru substanţele nutritive pe care le conţine şi care hrănesc şi hidratează tegumentul, lăsându-l catifelat şi strălucitor.

 • Ce este milia şi cum se tratează
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce este milia şi cum se tratează

  Acneea nu este tocmai o problemă uşor de tratat, mai ales dacă te confrunţi şi cu  acele mici puncte albe ce pot fi extrem de uşor confundate cu celebrele coşuri.

 • Cum să-ţi menţii tenul tânăr timp îndelungat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să-ţi menţii tenul tânăr timp îndelungat

  Uită de tratamentele scumpe şi de problemele tenului uscat. Această combinaţie de alimente te va ajuta să beneficiezi de  hidratare, luminozitate şi un ten frumos timp îndelungat.

 • 5 greşeli pe care le faci când te speli pe faţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 greşeli pe care le faci când te speli pe faţă

  A te spăla pe faţă face parte din ritualul tău zilnic de îngrijire şi, ca idee, totul îţi pare destul de simplu, însă e bine să nu te laşi doar în seama apei cu care te speli. S-ar putea ca unele obiceiuri pe care le ai atunci când îţi cureţi tenul să îţi afecteze pielea pe termen lung. Află care sunt acestea!

 • Cu ce trebuie să te speli pe faţă pentru a avea un ten frumos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cu ce trebuie să te speli pe faţă pentru a avea un ten frumos

  O piele frumoasă, luminoasă şi hidratată are nevoie de un adevărat ritual de îngrijire în fiecare zi. Cel mai mare organ al corpului uman, pielea, joacă un rol extrem de important. În ceea ce priveşte zona feţei, aici lucrurile stau un pic diferit deoarece pielea este foarte delicată mai ales dimineaţa.

 • Şampania, bună pentru păr şi ten
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şampania, bună pentru păr şi ten

  Şampania este băutura care nu lipseşte de la evenimentele importante. Dar ceea ce multe femei nu ştiu este că şampania este minunată pentru păr şi piele. Există mai multe tratamente de înfrumuseţare pe bază de şampanie, care sunt simple şi uşor de preparat iar azi îţi vom da câteva exemple.

 • Scapă de părul facial cu suc de cartofi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scapă de părul facial cu suc de cartofi

  Creşterea firelor de păr deasupra buzei superioare reprezintă un lucru firesc, pe care îl poţi diminua dacă ai grijă de câteva lucruri. Acum, ai alternative naturale, pe care le poţi pune în aplicare cu succes şi acasă!

 • Ce nu trebuie să faci după un tratament cosmetic la salon
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce nu trebuie să faci după un tratament cosmetic la salon

  Dacă urmezi o schemă de tratament pentru anumite afecţiuni ale tenului la un salon de cosmetică, trebuie să ştii că este indicat să te abţii de la anumite obiceiuri odată ce ai ieşit din salon!

 • 4 ingrediente necesare în rutina de îngrijire a pielii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  4 ingrediente necesare în rutina de îngrijire a pielii

  Dacă şi tu eşti una dintre multele femei care preferă să îşi facă propriile măşti faciale cu iaurt, miere, avocado şi banană, ar trebui să ştii următorul lucru. Există o listă cu 4 ingrediente, despre care se spune că nu trebuie să lipsească din rutina de îngrijire a pielii.

 • Lista alimentelor care accelerează procesul de
îmbătrânire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lista alimentelor care accelerează procesul de îmbătrânire

  Există o serie de alimente care accelerează procesul de îmbătrânire, ducând la reducerea fermităţii pielii şi apariţia petelor sau a acneei. Conform nutriţioniştilor, acestea provoacă pagube serioase în interiorul organismului, acestea începând să se vadă cu timpul şi  în exterior.

 • Cele mai nocive mituri
despre frumuseţe, demontate cu dr. Viviana Iordache, la
Adevărul Live
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai nocive mituri despre frumuseţe, demontate cu dr. Viviana Iordache, la Adevărul Live

  Industria frumuseţii valorează miliarde de euro, iar informaţiile de pe internet, din reclamele de la televizor şi de la persoane fără pregătire medicală sunt atât de variate, încât e greu să ne orientăm corect în ceea ce priveşte îngrijirea pielii. Medicul dermatolog Viviana Iordache vine la Adevărul Live să ne ofere îndrumările de bază pentru un ten fără probleme.