Stiri despre teleorman

  2673 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Află ce avere are socrul mare, Victor Mocanu, luat la ochi de Comisia Europeană pentru blaturi cu fonduri UE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Află ce avere are socrul mare, Victor Mocanu, luat la ochi de Comisia Europeană pentru blaturi cu fonduri UE

  Şeful Consiliului Judeţean Buzău a intrat în atenţia Comisiei Europene pentru nereguli în gestionarea fondurilor structurale odată cu preşedintele CJ Teleorman, Liviu Dragnea. Ambii stau foarte bine la capitolul avere: paginile din declaraţiile lor sunt pline cu informaţii despre apartamente, bijuterii şi maşini de mii de euro, dar şi despre conturi bancare "grase".

 • Baronul Dragnea acuză „Adevărul“: „Este o comandă de presă. Autorităţile naţionale vor să influenţeze auditul Comisiei Europene“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Baronul Dragnea acuză „Adevărul“: „Este o comandă de presă. Autorităţile naţionale vor să influenţeze auditul Comisiei Europene“

  Secretarul general al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, susţine o conferinţă de presă astăzi la ora 12.00 la sediul partidului de pe Şoseaua Kiseleff nr.10. Ieşirea în public a preşedintelui Consiliului Judeţean Teleorman vine după materialele apărute în ziarul „Adevărul“ despre neregulile sesizate de Comisia Europeană referitoare la contractele semnate de el cu firma sa de casă.

 • AUDIO Blatul Dragnea cu fonduri UE de la Teleorman s-a repetat şi la Buzău. Baronul Victor Mocanu, şeful CJ, a împărţit 16,7 milioane de euro printre amici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  AUDIO Blatul Dragnea cu fonduri UE de la Teleorman s-a repetat şi la Buzău. Baronul Victor Mocanu, şeful CJ, a împărţit 16,7 milioane de euro printre amici

  Un contract de reparaţii a unui drum finanţat cu 16,7 milioane de euro de la UE şi semnat de şeful CJ Buzău e tocat de Comisia Europeană. În auditul cu neregulile de la Teleorman este  semnalat şi un conflict de interese la Buzău. Ginerele şefului CJ este apropiat al celui care a intrat în afacerea cu bani publici.

 • Teleormănenii, codaşi la câştiguri salariale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Teleormănenii, codaşi la câştiguri salariale

  Teleormănenii sunt printre cei mai prost plătiţi români, diferenţa dintre salariul mediu in judeţ şi cel de la nivel naţional fiind de peste 400 de lei. Salariaţii din judeţ sunt mai săraci decât erau anul trecut în aceeaşi perioadă, cu aproape 200 de lei.

 • Alexandria: Judeţul Teleorman va avea aeroport
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alexandria: Judeţul Teleorman va avea aeroport

  Strategia de dezvoltare durabilă a judeţului Teleorman 2010-2020 a fost, în sfârşit, finalizată, după ce s-a lucrat şase luni la elaborarea ei. Teleormanul va avea, până în 2020,  aeroport, şcoli în care se va intra cu cardul, parcuri fotovoltice, parcuri de energie regenerabilă şi autobuze care vor merge cu energie solară.

 • Vreme bună pentru pescuit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vreme bună pentru pescuit

  Temperaturile mari din acest week-end le vor permite alexăndrenilor, împătimiţi ai pescuitului să petreacă câteva ore de relaxare la una dintre bălţile din judeţ Pentru o zi de pescuit, o persoană trebuie să scoată din buzunar între 50 şi 100 de lei.

 • Bani de la Guvern pentru nouă comune din Teleorman
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bani de la Guvern pentru nouă comune din Teleorman

  Primii bani alocaţi în 2011 de Guvern pentru infrastructură în mediul rural au ajuns în comunele din Teleorman, doar scriptic.Chiar şi aşa, primarii din localităţile beneficiare îşi fac speranţe că vor apuca să termine în sfârşit lucrări  de alimentare cu apă sau de reabilitare a unor poduri începute cu mulţi ani în urmă.

 • Judeţ cu judeţ: Aeroportul Arad va fi redeschis traficului internaţional
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Judeţ cu judeţ: Aeroportul Arad va fi redeschis traficului internaţional

  Primăria Piteşti a interzis tarabele cu mici şi bere la Festivalul „Simfonia Lalelelor“, care va avea loc în perioada 15 - 17 aprilie. Şapte bănci din Suceava au fost amendate de comisarii de la Protecţia Consumatorului cu suma totală de 57.000 de lei. Doar 12% din locuitorii judeţului Teleorman muncesc. Circa 75% din peştele pescuit în Delta Dunării este vândut fără acte legale.

 • Nu le mai place şcoala şi nici disciplina!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nu le mai place şcoala şi nici disciplina!

  Raportul privind starea învăţământului teleormănean pe semestrul I al anului şcolar în curs a scos la iveală aspect îngrijorătoare.Din cei aproximativ 40.000 de elevi , 2500 au rămas corigenţi, 3000 s-au ales cu situaţia neîncheiată,  84 au renunţat la şcoală, iar 13% au avut note scăzute la purtare.

 • Va ninge abundent şi în Teleorman!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Va ninge abundent şi în Teleorman!

  Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat astăzi că, în acest week-end, va ninge abundent în toată ţara.

 • Teleormănenii, codaşi la Facebook
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Teleormănenii, codaşi la Facebook

  Potrivit topului realizat de Facebrands, o divizie a celebrei reţele de socializare Facebook, în judeţul nostru există doar 3.760 de utilizatori.Pagina de Facebook a Festivalului de teatru tânăr „Ideo Ideis” este în topul paginilor din judeţ, cu cei mai mulţi fani: 494.

 • Drumurile din Teleorman, acoperite de zăpadă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Drumurile din Teleorman, acoperite de zăpadă

  Teleormanul se află sub incidenţa atenţionării de cod galben emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie. De ieri, ninge abundent în tot judeţul, iar stratul de zăpadă depus pe şosele îngreunează circulaţia.

 • Celălalt văr Bîţică este „teroristul“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Celălalt văr Bîţică este „teroristul“

  Poliţiştii teleormăneni au finalizat, ieri, ancheta în cazul atentatului cu bombă din comuna Plosca şi l-au reţinut pe Alin Bîţică (29 de ani), verişorul celor suspectaţi iniţial. Potrivit oamenilor legii, el a construit bomba inspirându-se de pe internet şi se pregătea să fugă din ţară.

 • „Teroriştii“ de la Plosca: Bîţică iese la atac
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Teroriştii“ de la Plosca: Bîţică iese la atac

  Bănuit că i-a trimis unui consătean un colet-capcană, Petre Bîţică neagă acuzaţiile aduse de acesta, ba chiar îl dă în judecată. Constantin Ciolan, un ţăran din Plosca, a primit o bombă artizanală, prin poştă, în ajunul Anului Nou.

 • Afganistan de Teleorman: atentatul de la Plosca
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Afganistan de Teleorman: atentatul de la Plosca

  „Ciocârlan“, un localnic din comuna Plosca, a primit de Revelion un pachet din care a explodat o bombă ascunsă într-o enciclopedie. Poliţia şi Procuratura cercetează această premieră judeţeană. Bărbatul în vârstă de 63 de ani, căruia i-a explodat coletul în faţă, crede că expeditorul este cumnatul fiului său, cu care are o răfuială de familie, veche de doi ani.

 • ASTĂZI: Taxele de urbanism rămân la fel
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ASTĂZI: Taxele de urbanism rămân la fel

  Consilierii judeţeni au aprobat astăzi un proiect de hotărâre prin care taxele pentru eliberarea certificatelor, avizelor autorizaţiilor de construcţie rămân aceleaşi.

 • Filtru total pe drumurile din sudul ţării
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Filtru total pe drumurile din sudul ţării

  Permise şi certificate de înmatriculare suspendate, persoane reţinute şi chiar maşini confiscate. Ăsta este bilanţul unor razii ale Poliţiei Rutiere, dar şi a agenţilor de ordine publică în noaptea de vineri spre sâmbătă.

 • Satul fără vecini
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Satul fără vecini

  În localitatea teleormăneană Viile, din comuna Scrioaştea, locuiau, cu 50 de ani în urmă, 14 familii. Astăzi, aici mai trăiesc doar două femei, bunică şi nepoată, zbătându-se în sărăcie. Ioana Mihăilescu (78 de ani) şi nepoata ei, Gabriela Tiparu (35 de ani), sunt singurele care-şi mai duc viaţa în satul părăsit. Bunica şi nepoata împart singurătatea de 11 ani.

 • „Adevărul“ are grijă de şcoala din comuna Vedea, Teleorman
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Adevărul“ are grijă de şcoala din comuna Vedea, Teleorman

  Şcoala desemnată să primească sprijin în campania „Adevărul vine în şcoala ta!“ a primit de Ziua Educaţiei o sută de cărţi pentru biblioteca elevilor. „Adevărul“ a adoptat şcoala din Teleorman şi va ajuta autorităţile locale să îmbunătăţească condiţiile în care învaţă elevii.

 • REPORTAJ: Logodite la 9 ani, măritate la 13 ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  REPORTAJ: Logodite la 9 ani, măritate la 13 ani

  În fiecare dintre cele 50 de familii de ţigani din Brânceni există cel puţin o minoră căsătorită. Tradiţia pe care n-o schimbă nicio autoritate de stat spune că fetele în vârstă de 9 ani sunt logodite cu băieţi de aceeaşi vârstă, iar până la 13 ani sunt deja măritate.

 • VIDEO „Adevărul“ a adoptat Şcoala din Vedea, Teleorman
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO „Adevărul“ a adoptat Şcoala din Vedea, Teleorman

  „Adevărul” a hotărât să ajute la refacerea Şcolii cu clasele I-VIII din comuna Vedea, judeţul Teleorman, după ce au văzut în ce condiţii învaţă elevii de aici. Instituţia a fost aleasă în urma campaniei „Adevărul vine în şcoala ta!”.