Stiri despre techhub bucharest

  16 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Pirates on Shore, la Bucureşti - pentru antreprenorii tech cu spirit de… aventură
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pirates on Shore, la Bucureşti - pentru antreprenorii tech cu spirit de… aventură

  Dacă n-aţi auzit de The European Pirate Summit, trebuie neapărat să veniţi la Pirates on Shore. E un mic preview pentru probabil cel mai neconvenţional eveniment anual dedicat startupurilor din tehnologie. Prima ediţie a The European Pirate Summit a avut în 2011, iar anul acesta se va întâmpla la Koln, în perioada 1-5 septembrie.

 • Cum transformi un concept într-un joc de succes? 7 sfaturi de la experţi Disney
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum transformi un concept într-un joc de succes? 7 sfaturi de la experţi Disney

  Industria de gaming este în continuă expansiune şi oferă perspective interesante startup-urilor. Cum arată însă viitorul în gaming şi care sunt paşii care trebuie parcurşi pentru a transforma un concept într-un joc de succes? Am aflat aceste răspunsuri la ultima ediţie TechHub Meetup de la profesionişti din cadrul Disney Interactive Studios.

 • Securitatea cibernetică: ameninţări şi oportunităţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Securitatea cibernetică: ameninţări şi oportunităţi

  Securitatea cibernetică este un subiect de interes general şi ne influenţează în mod semnificativ viaţa, de la felul în care alegem să folosim tehnologiile, hardware şi software deopotrivă, şi până la modul în care interacţionăm cu acele companii care le produc şi cu instituţiile de reglementare în domeniu.

 • Aplicaţii şi servicii web: cum transformă tehnologia oraşele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aplicaţii şi servicii web: cum transformă tehnologia oraşele

  În ultimii ani, tehnologia a devenit o parte din viaţa noastră: o folosim în fiecare zi şi ne bazăm pe ea pentru a ne coordona activităţile, obiceiurile şi stilul de viaţă. Fără îndoială că noile tehnologii au un impact considerabil şi asupra oraşelor în care trăim, iar aplicaţiile şi serviciile web ne fac de multe ori viaţa mai uşoară pentru că ne oferă informaţii în timp real despre infrastructura care ne înconjoară.

 • Cum păstrezi creativitatea echipei?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum păstrezi creativitatea echipei?

  Creativitatea unei echipe care dezvoltă jocuri este esenţială pentru succesul unei companii în industrie. Păstrarea creativităţii devine însă o provocare o dată cu creşterea numărului de oameni implicaţi în proces. Joia trecută la TechHub Bucharest am discutat mai multe despre cum putem aborda această provocare în cadrul unui meetup organizat în colaborare cu RGDA (Romanian Game Developers Asociation).

 • Community Management: de la prospecţi la clienţi loiali
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Community Management: de la prospecţi la clienţi loiali

  Cheia succesului pentru un startup? Să reuşeşti să dezvolţi o comunitate în jurul produsului tău şi să interacţionezi eficient cu aceasta! Cum reuşeşti însă să faci acest lucru? Despre asta am discutat joia trecută la TechHub Bucharest!

 • „Product/market fit”: singurul lucru care contează pentru un startup
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Product/market fit”: singurul lucru care contează pentru un startup

  Poţi să ai o idee extraordinară, însă aceasta nu se va transforma într-un produs de succes decât atunci când publicul tău ţintă este mulţumit de valoarea adăugată pe care le-o oferi şi este dispus să plătească pentru acesta. Conceptul este cunoscut drept „product/market fit” şi este, potrivit lui Marc Andreessen (antreprenor american, investitor şi inginer), „singurul lucru care contează pentru un startup”.

 • Tim O'Brien vorbeşte luni la TechHub Bucharest
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tim O'Brien vorbeşte luni la TechHub Bucharest

  Noile tehnologii joacă un rol important pentru dezvoltarea unui startup, iar utilizarea eficientă a acestora poate face diferenţa între succes şi eşec în business. Luni, 17 februarie, Tim O’Brien, General Manager Apps and Platforms Groups Microsoft, va urca pe scena TechHub Bucharest pentru a vorbi despre deschiderea faţă de noile tehnologii şi modul în care startup-urile pot beneficia ca urmare a utilizării acestora.

 • Cum arată viaţa într-un startup?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum arată viaţa într-un startup?

  De pe băncile şcolii în birourile multinaţionalei! Pâna nu demult, asta era definiţia carierei pentru majoritatea tinerilor ambiţioşi, care îşi doreau să facă ceva cu viaţa lor. Lucrurile s-au schimbat semnificativ în ultimii ani o dată cu dezvoltarea ecosistemului antreprenorial românesc, iar astăzi tinerii au o nouă perspectivă interesantă de carieră: să lucreze într-un startup.

 • Bitdefender susţine antreprenorii români din tehnologie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bitdefender susţine antreprenorii români din tehnologie

  Bitdefender susţine antreprenorii în tehnologie aflaţi la început de drum şi se implică activ în dezvoltarea TechHub Bucharest, primul spaţiu de co-working care le este dedicat în exclusivitate, se arată într-un comunicat remis „Adevărul“

 • TechHub Bucharest organizează ziua porţilor deschise
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  TechHub Bucharest organizează ziua porţilor deschise

  Vineri, 24 mai, este ziua porţilor deschise la TechHub Bucharest. Asta înseamnă că antreprenorii şi freelancerii care vor să vadă cum arată o zi de lucru în singurul spaţiu de co-working din România dedicat exclusiv antreprenorilor în tehnologie pot lucra timp de o zi la TechHub Bucharest.

Modifică Setările