Stiri despre teatrul national targu mures

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Fără scăpare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fără scăpare

  Frecvent citatul Marin Esslin socotea în cartea Teatrul absurdului, o scriere-cult a cărei consultare e absolut obligatorie pentru oricine vrea să aibă o cunoaştere fie şi numai aproximativă a fenomenului absurdului în literatura dramatică universală, că Sfârşit de partidă e scrierea ce ne arată epuizarea unui mecanism care ajunge să se oprească.

 • Viaţa lumii,
viaţa omului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viaţa lumii, viaţa omului

  Din 2011, atunci când poposea pentru prima oară la Compania „Liviu Rebreanu ” a Teatrului Naţional din Târgu Mureş spre a implementa şi acolo conceptul de teatru coregrafic nicidecum sinonim cu acela de teatru-dans, de a face din actorii de proză dans-actori şi a monta Carmina Burana, Gigi Căciuleanu se arăta preponderent preocupat de viaţa lumii.

 • FOTO Ultimul banc al lui Molière cu Banderas
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Ultimul banc al lui Molière cu Banderas

  La faţă de cortină, Nicu Mihoc, în stare să electrizeze o sală de la primele cuvinte (proaspăt nominalizat la Premiul UNITER pentru cel mai bun actor), spune bancuri despre adulter. Aşteptările publicului se clatină. Ceva nu e în regulă: convenţia dramatică se contractă. Bancurile sunt moderne, cu personaje de azi, printre care figurează şi Banderas.

 • Caragiale în limba romani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Caragiale în limba romani

  „O noapte furtunoasă" se va juca, în premieră în limba romilor, la Teatrul Naţional din Târgu Mureş, luni, pe 12 septembrie

 • Târgu-Mureş:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: "Derby" de improvizaţie la Teatrul Naţional

  „Improvincialii” Trupei Liviu Rebreanu de la Teatrul Naţional din Târgu-Mureş îi vor întâlni în această seară pe capitaliştii „improvizaţi” din Bucureşti în derby-ul „Campionatului de improvizaţie”.

Modifică Setările