Stiri despre teatrul national din timisoara

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Pregătirea plecării
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pregătirea plecării

  La nici un an distanţă de la spectacolul cu piesa Iarna, pus în scenă la Teatrul „Nottara” din Bucureşti, regizorul Mihai Măniuţiu şi echipa de creatori statornic coagulată în jurul lui- Anca Măniuţiu - dramaturgie, Andrea Gavriliu - coregrafie, Adrian Damian - decoruri, Mihai Dobre- muzica - se reîntâlnesc cu literatura dramatică a norvegianului Jon Fosse.

 • Teatrul ca antibiotic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Teatrul ca antibiotic

  Volumul cu un titlu neutru şi, prin aceasta, poate, insuficient de atrăgător, Teatrul Companiei Societas Raffaello Sanzio, dublat de un subtitlu util şi lămuritor pentru structura cărţii, Conversaţii cu Claudia Castellucci, Romeo Castellucci, Chiara Guidi,Joe Kelleher,Nicholas Ridout, se adresează, după părerea mea, unor publicuri diferite. În niciun caz însă, încăpăţânaţilor.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  "Despre dictatori şi alţi demoni"

  Mai poate artistul să schimbe ceva în Cetate? Mai ales dacă Cetatea se află în România? Iată întrebarea pe care şi-o pune regizorul Alexander Hausvater. Autoarea volumului "Despre dictatori şi alţi demoni. Iulius Caesar, jurnal de repetiţii", criticul de teatru Cristina Rusiecki, colectează mostre din naşterea spectacolului politic "Iulius Caesar".  Volumul va fi lansat luni, de la 18.30, la Librăria Cărtureşti Verona.

Modifică Setările