Stiri despre teatrul municipal baia mare

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cu de toate....
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cu de toate....

  Totul începe în sala de consiliu, rece, elegantă, a unei mari corporaţii. În jurul mesei se află patru coordonatori de proiecte, tineri, purtând îmbrăcăminte standard, unisex. Costum de culoare închisă, cămaşă albă, cravată. Oameni pentru care viaţa personală nu mai are nici cea mai mică importanţă. Ori dacă are, orice incidenţă a ei în îndeplinirea sarcinilor este cu desăvârşire exclusă.

 • Revolte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Revolte

  Este cum nu se poate mai posibil ca spectatorii premierei absolute a spectacolului cu piesa Edmond să se fi întrebat care au fost cauzele neaşteptate revoltei cu efecte destructive a personajului principal creat, în 1982, de dramaturgul David Mamet.

 • Colectiv Columbine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Colectiv Columbine

  Marţi, 20 aprilie 1999, la liceul Columbine din ţinutul Jefferson, Colorado, USA, avea loc un masacru care a şcocat opinia publică americană. Vineri, 30 octombrie 2015, în clubul Colectiv din Bucureşti, se întâmpla incediul care a zguduit România.

 • „Şi magia s-a petrecut...“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Şi magia s-a petrecut...“

  Pe 20 februarie 2016, la Teatrul Municipal Baia Mare, a avut loc premiera spectacolului Columbinus de Stephan Karam şi PJ Paparelli, regia Horia Suru. Un lucru inedit la această producţie este prezenţa în distribuţie a patru actori debutanţi (Ciprian Valea, Eduard Trifa, Carina Wagner şi Denisa Blag) studenţi în anul trei la clasa Ionuţ Caras şi  Mara Opriş.

Modifică Setările