Stiri despre teatrul independent

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Teatrul
independent & teatrul documentar din România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Teatrul independent & teatrul documentar din România

  La sfârşitul anului 2011, regizorul Theodor Cristian Popescu îşi lansa cartea Surplus de oameni sau surplus de idei (Editura Eikon, Cluj-Napoca) dedicată celor socotiţi a fi fost pionierii teatrului independent din România.

 • Cu calm,
despre relaţia dintre teatrul de stat şi cel independent
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cu calm, despre relaţia dintre teatrul de stat şi cel independent

  În anul 2013, regizorul Theodor Cristian Popescu a publicat o carte. Se cheamă Surplus de oameni sau surplus de idei, are şi un subtitlu lămuritor - Pionierii mişcării independente în teatrul românesc post 1989 şi a apărut în excelente condiţii grafice la editura Eikon din Cluj.

 • Independenţii (II)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Independenţii (II)

  Cel mai vechi teatru particular, constant în programele sale e evident Teatrul Act. Dacă nu chiar singurul de acest fel în Bucuresti. În mod obişnuit spectacolele sale sunt coproducţii cu asociaţii culturale de profil, cum şi acesta la care ne vom referi mai jos.

 • Fără patimă despre teatrul independent
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fără patimă despre teatrul independent

  Am citit zilele acestea o carte în întregime consacrată teatrului independent. Se cheamă „Surplus de oameni sau surplus de idei”, are şi un subtitlu lămuritor- „Pionierii mişcării independente în teatrul românesc post 1989” şi a apărut în excelente condiţii grafice la editura Eikon din Cluj.