Stiri despre teatrul german de stat

  14 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cu brio
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cu brio

  Nu dispun de o statistică riguros exactă pe care să îmi bazez afirmaţiile, dar sunt aproape sigur că Scandal în culise de Michael Frayn e o piesă care se joacă mult. Nu doar în Lume - potrivit unei informaţii care se prea poate ca între timp să fi suferit actualizări, piesa ar fi fost tradusă în vreo 34 de limbi - ci şi în România. O dovedeşte faptul că dispunem de două traduceri, ambele foarte bune.

 • De elită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De elită

  "Fuchsiada" la Teatrul German de Stat din Timişoara este, după părerea mea, nu doar un spectacol altfel decât cele de fiecare zi. Este un lux, dar şi un spectacol de lux. Să mă explic,

 • O sărbătoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O sărbătoare

  Poate şi fiindcă am trecut pentru o vreme prin Secretariatul literar al unui Teatru, sunt foarte bucuros de fiecare dată când am ocazia să consemnez că un spectacol bun e însoţit de un caiet de sală la fel de bun.

 • VLOG BaRock, ba Cabaret
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VLOG BaRock, ba Cabaret

  Dacă vă întrebaṭi ce mai face Răzvan Mazilu, de nu-l mai vedeṭi prin Bucureṣti, cu o nouă propunere teatrală, cum ne-a obiṣnuit în fiecare stagiune, ei bine, pot să vă liniṣtesc.

 • Deloc confortabil
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Deloc confortabil

  Nici textul, dar nici spectacolul cu piesa „Făptaşi“ de la Teatrul German de Stat din Timişoara nu sunt deloc confortabile. Nu ai cum să pleci de la reprezentaţie, chiar dacă ea ţi-a plăcut sau nu, binedispus, indiferent, ca atunci când nimic nu s-ar fi întâmplat.

 • România Hertei Müller, pe scena Teatrului German din Timişoara
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România Hertei Müller, pe scena Teatrului German din Timişoara

  Teatrul German de Stat din Timişoara a început stagiunea 2012-2013 în forţă, cu premiera unui spectacol pe cât de interesant, pe atât de controversat. Este vorba despre montarea unui spectacol după volumul de debut al scriitoarei de Nobel, Herta Müller: „Ţinuturile joase".

 • „Hansel şi Gretel“ la Teatrul German din Timişoara
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Hansel şi Gretel“ la Teatrul German din Timişoara

  Timişorenii de toate vârstele pot urmări mâine, 15 februarie, basmul muzical „Hansel şi Gretel", după faimoasa poveste a Fraţilor Grimm, în versiunea scenică a Simonei Vintilă (scenariu) şi a lui Ilie Stepan (muzica).

 • Urâtul corporatist
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Urâtul corporatist

  Regizorul Theodor-Cristian Popescu se autosurprinde, montând al doilea spectacol după piesele lui Marius von Mayenburg – „Urâtul“, pe scena Teatrului German de Stat din Timişoara. Regizorul revine la opera acestui dramaturg german aproape moralist, pentru a pune o întrebare: „Dacă un lucru e frumos, e automat şi bun?“.

 • Pentru prima oară, Urâtul la Teatrul German de Stat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pentru prima oară, Urâtul la Teatrul German de Stat

  Actorii Teatrului German de Stat din Timişoara joacă în premieră piesa "Urâtul" de Marius von Mayenburg, regizat de Theodor Cristian Popescu. Premiera este sâmbătă, spectacolul urmând să duminică şi luni.

 • Începe o stagiune nouă a Teatrului German de Stat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Începe o stagiune nouă a Teatrului German de Stat

  Luna acesta abundă în spectacole care deschid stagiunea Teatrului German din Timişoara. Premiera spectacolului „Urâtul" este programată pentru mijlocul lui octombrie.

Modifică Setările