Stiri despre teatrul de opereta

  14 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • „Lăsaţi-mă să cânt!”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Lăsaţi-mă să cânt!”

  De-a lungul vremii, Teatrul de Operetă din Bucureşti a traversat momente de glorie şi de mari încercări, determinate, în bună măsură, de oameni ale căror decizii au dus la afectarea profundă a întregului ansamblu, a activităţii curente, punând sub semnul incertitudinii însăşi existenţa teatrului înfiinţat în 1950.

 • Opereta împlineşte 65 de ani, pe care îi sărbătoreşte cu un program special
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Opereta împlineşte 65 de ani, pe care îi sărbătoreşte cu un program special

  În această toamnă, unica instituţie reprezentantă a genului operetei în România, Teatrul de Operetă şi Musical ,,Ion Dacian”, celebrează împlinirea a 65 de ani de la înfiinţarea sub numele de Teatrul de Stat de Operetă, printr-o serie de evenimente speciale unite sub titulatura ,,Opereta 65”.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  "Silvia" revine pe scena Operetei

  „Silvia”, unul dintre cele mai îndrăgite spectacole de operetă ale Teatrului de Operetă şi Musical „Ion Dacian”, revine în repertoriu. Primele două reprezentaţii se vor desfăşura pe noua scenă a Teatrului de Operetă şi Musical „Ion Dacian”, în zilele de 20 şi 21 martie, începând cu ora 19:00.

 • Două
reprezentaţii noi cu „Fantoma de la Operă”, epuizate în trei ore
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Două reprezentaţii noi cu „Fantoma de la Operă”, epuizate în trei ore

  Biletele pentru cele două reprezentaţii noi ale musicalului „Fantoma de la Operă”, de Andrew Lloyd Webber, în regia lui Stephen Barlow, programate în urma numărului mare de solicitări primite s-au epuizat în trei ore de la momentul în care au fost puse în vânzare.

 • Merge şi-aşa!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Merge şi-aşa!

  Opereta nu e sora mai săracă a Operei. E un gen aparte care are istoria, stelele şi fanii săi indiferent dacă ne place sau nu, indiferent dacă ni se pare un pic frivolă şi un pic demodată.

 • FOTO Pentru unii, „Viaţa e frumoasă”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Pentru unii, „Viaţa e frumoasă”

  În urmă cu câţiva ani, Teatrul de Operetă a lansat festivalul „Viaţa e frumoasă” propunând o serie de spectacole proprii, alternând cu altele prezentate de trupe invitate din străinătate, poate discutabile în plan calitativ, oferind însă titluri din creaţia de gen care, în parte, la noi nu s-au jucat niciodată.

 • Milionul de la Cultură
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Milionul de la Cultură

  Ministrul Culturii, dl Daniel Barbu, ar trebui premiat în cadrul vreunei campanii de genul “săptămâna economisirii” şi dat ca exemplu pe ramură. Tocmai a anunţat cum va economisi un milion de euro din bugetul ministerului: printr-o măsură inspirată de “centralismul democratic” de pe vremuri.

 • Noi interpreţi pentru „Romeo şi Julieta“ de la Operetă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noi interpreţi pentru „Romeo şi Julieta“ de la Operetă

  Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian“ organizează, pe 21 februarie, un casting pentru alegerea interpreţilor din rolurile principale ale spectacolului „Romeo şi Julieta“. Astfel, spectacolul care s-a impus în 2009, cu Jorge (Romeo) şi Alexandra Crăescu (Julieta), va avea o dublă distribuţie.

 • REPORTAJ VIDEO „Poveştile pentru copii şi oameni mari“ educă prin artă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  REPORTAJ VIDEO „Poveştile pentru copii şi oameni mari“ educă prin artă

  La Biblioteca Naţională din Bucureşti s-au strâns săptămâna aceasta zeci de copii din mai multe colţuri ale lumii, curioşi şi dornici să ia parte la activităţile de la Festivalul „Poveşti pentru copii şi oameni mari”. Atelierele de pictură, momentele de magie, spectacolele, concertele teatrul de păpuşi şi nu numai i-a ţinut pe cei mici spre orele serii la Bibliotecă.

Modifică Setările