Stiri despre teatrul de opera

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • EDITORIAL Ce nu face moldoveanul pentru o vizită în China
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EDITORIAL Ce nu face moldoveanul pentru o vizită în China

  De prin 2009 China este tot mai hotărâtă să cucerească Republica Moldova. Delegaţiile de oficiali şi de oameni de afaceri de la Beijing au curs gârlă spre Chişinău şi invers - fruntea ţării noastre, dar şi desanturi de alţi specialişti, au fost invitaţi şi educaţi în spiritul comunismului chinezesc.

 • Ritmurile de jazz inundă Chişinăul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ritmurile de jazz inundă Chişinăul

  Dacă nu te-ai decis unde să mergi în acest weekend, cluburile, sălile de concerte şi teatrele vin cu o mulţime de oferte ademenitoare. Poţi alege între un show de jazz, premieră absolută pentru ţara noastră, muzică bună la tobe sau acordeon, combinată petreceri incendiare, sau tradiționalele spectacole de teatru.

 • Evenimente din Italia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Evenimente din Italia

  Veneţia. „Carnavalul copiilor" se intitulează evenimentul organizat în perioada 6-16 februarie 2010 la Palatul „Esposizioni ai Giradini" adresat adolescenţilor care vor să participe la secţiunea de Creaţie „Tradiţii veneţiene".

 • VIDEO Cultură în ritm de carnaval la Köln
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Cultură în ritm de carnaval la Köln

  Oameni costumaţi şi cu feţele acoperite de măşti, multă muzică, voie bună, bere din belşug şi cârnăciori tradiţionali vă aşteaptă la Köln, cel mai vechi dintre marile oraşe nemţeşti, cu ocazia carnavalului care începe la 11 februarie, ora 11.11, în Piaţa Veche.

Modifică Setările