Stiri despre teatrul clasic ioan slavici

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Gaiţele - o compoziţie sonoră
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gaiţele - o compoziţie sonoră

  Dacă mai era nevoie de încă o dovadă că Gaiţele lui Alexandru Kiriţescu este o piesă pentru toate vremurile şi pentru toate anotimpurile, care face succes de casă în orice moment al sezonului teatral ar avea loc o nouă premieră, iată, dovada  a venit odată cu spectacolul Teatrului Clasic „Ioan Slavici” din Arad, inspirat regizat de Laurian Oniga.

 • Un spectacol aproape de noi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un spectacol aproape de noi

  Îi datorăm lui Cristi Juncu, în calitate de regizor, multe, tot mai multe spectacole bune, chiar foarte bune. Spectacole-bijuterie, în care directorul de scenă mizează mult pe actori, investeşte substanţial în lucrul cu aceştia.

 • Duplicitarii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Duplicitarii

  Aparent, Revizorul, spectacolul după celebra piesă a lui N. V. Gogol, înscenat la Teatrul Clasic “Ioan Slavici” din Arad de regizorul Laurian Oniga, e unul plasat sub semnul simplificărilor de tot felul.

 • Au fost puse în vânzare biletele pentru Festivalul Internaţional de Teatru Clasic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Au fost puse în vânzare biletele pentru Festivalul Internaţional de Teatru Clasic

  Teatrul Clasic „Ioan Slavici“ Arad a pus în vânzare biletele pentru ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Teatru Clasic. Ediţia de faţă, cea cu numărul XVI, se desfăşoară cu sprijinul Consiliului Local Municipal Arad şi al Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional.