Stiri despre teatru slatina

  9 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Stagiunea de
toamnă începe în forţă la Slatina cu un spectacol interzis minorilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Stagiunea de toamnă începe în forţă la Slatina cu un spectacol interzis minorilor

  Stagiunea teatrală demarează la Slatina cu nume noi de actori şi piese ce vor putea fi văzute în locul devenit de-acum un obicei: Centrul Cultural ”Eugen Ionescu“ din localitate. De data aceasta, slătinenii vor avea ocazia să vadă în premieră autohtonă ”Frumoasa călătorie a urşilor panda”, realizată după o lucrare scrisă de Matei Vişniec. Spectacolul este programat pentru 24 septembrie.

 • Sebastian
Papaiani şi Ion Dichiseanu, în spectacol la Slatina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sebastian Papaiani şi Ion Dichiseanu, în spectacol la Slatina

  Centrul Cultural ”Eugen Ionescu“ din Slatina anunţă o nouă premieră teatrală în municipiu pentru jumătatea lunii iunie. Amatorii de teatru sunt invitaţi la spectacolul ”Amadeus“, cu Sebastian Papaiani şi Ion Dichiseanu în rolurile principale. Biletele vor fi puse în vânzare de marţi – 26 mai.

 • O nouă premieră
teatrală la Slatina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O nouă premieră teatrală la Slatina

  Slătinenii amatori de teatru sunt invitaţi la o nouă premieră ce va fi pusă în scenă la începutul lunii iunie. Gazdă va fi tot Centrul Cultural ”Eugen Ionescu“ din municipiu. Piesa va prilejui o inedită incursiune în lumea lui William Shakespeare, Matei Vişniec,  A.P. Cehov şi Albert Camus. Biletele au fost deja în vânzare.

 • Premieră
teatrală la Slatina: “Noaptea asasinilor”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Premieră teatrală la Slatina: “Noaptea asasinilor”

  Amatorii de teatru sunt invitaţi, luni – 20 aprilie, la premierea piesei intitulate “Noaptea asasinilor” scrisă de dramaturgul spaniel Jose Triana, dar adaptată în regia lui Laurenţiu Tudor. Piesa va fi pusă în scenă la Centrul Cultural “Eugen Ionescu“ din municipiu.

 • Seară de
teatru la Slatina. Amatorii de spectacole, atraşi cu “Promisiunea unei vieţi
frumoase“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Seară de teatru la Slatina. Amatorii de spectacole, atraşi cu “Promisiunea unei vieţi frumoase“

  Iubitorii teatrului din Slatina sunt invitaţi, în această seară, la premiera unui spectacol de excepţie în oraşul de pe Olt. Este vorba despre piesa de teatru “Promisiunea unei vieţi frumoase“, pusă în scenă de Teatrul “Anton Pann” din Râmnicu-Vâlcea. Spectacolul va începe la ora 18.30. biletele fiind deja puse în vânzare de la înceoputul acestei săptămâni.

 • Actorul Marius
Bodochi, din nou pe scena Teatrului din Slatina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Actorul Marius Bodochi, din nou pe scena Teatrului din Slatina

  La o lună de la ultima reprezentanţie, cunoscutul actor Marius Bodochi revine pe scena Centrului Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina. Şi de data aceasta va fi vorba tot despre o piesă în premieră pe meleagurile autohtone – „Omul cu chitara”. Biletele vor fi puse în vânzare începând de miercuri, 17 decembrie.

 • Slatina:
Invitaţie la teatru pentru finele lunii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slatina: Invitaţie la teatru pentru finele lunii

  Sfârşitul acestei luni va prilejui amatorilor de teatru din municipiul Slatina reîntâlnirea cu scena la Centrul Cultural “Eugen Ionescu”. De data aceasta este vorba despre o piesă de teatru în premieră ce va fi pusă în practică de membrii trupei de teatru autohtone “ProArt Slatina 2010”.

Modifică Setările